Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Chili Warta Pamrentah LGBTQ News Warta Breaking Peru Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Peru lan Chili nutup wates kanggo para wisatawan manca

Peru lan Chili nutup wates kanggo para wisatawan manca
peta amerika kidul
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Chili lan Peru nutup tapel watese saiki, nanging maskapai penerbangan paling gedhe ing Amerika Latin LATAM ujar manawa nyuda operasi nganti 70 persen nalika wilayah kasebut gelisah kanggo nyegah pandemi virus corona sing nyebar kanthi cepet.

Amerika Latin wis nyathet luwih saka 800 kasus lan pitung tiwas, miturut petungan AFP, sawise Republik Dominika dadi negara paling anyar sing nglaporake korban jiwa.

Pengumuman kasebut digawe nalika Chili ngumumake dina Senin, jumlah kasus virus corona wis luwih saka tikel kaping pindho wiwit dina Minggu dadi 155.

Peru banjur ngetutake presiden Presiden Martin Vizcarra ngumumake langkah rong minggu "dina iki, wiwit tengah wengi."

Iki minangka bagean saka kahanan darurat sing diumumake ing dina Minggu, nanging kaya Chili, kargo ora bakal kena pengaruh saka penutupan perbatasan kasebut.

Argentina, Brasil, Uruguay lan Paraguay negesake penutupan parsial watese, dene pamrentah ing Asuncion ngetrapake kurva wektu wengi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.