Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Peru lan Chili nutup wates kanggo para wisatawan manca

Peru lan Chili nutup wates kanggo para wisatawan manca
south america map
Avatar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Chili lan Peru nutup tapel watese saiki, nanging maskapai penerbangan paling gedhe ing Amerika Latin LATAM ujar manawa nyuda operasi nganti 70 persen nalika wilayah kasebut gelisah kanggo nyegah pandemi virus corona sing nyebar kanthi cepet.

Amerika Latin wis nyathet luwih saka 800 kasus lan pitung tiwas, miturut petungan AFP, sawise Republik Dominika dadi negara paling anyar sing nglaporake korban jiwa.

Pengumuman kasebut digawe nalika Chili ngumumake dina Senin, jumlah kasus virus corona wis luwih saka tikel kaping pindho wiwit dina Minggu dadi 155.

Peru banjur ngetutake presiden Presiden Martin Vizcarra ngumumake langkah rong minggu "dina iki, wiwit tengah wengi."

Iki minangka bagean saka kahanan darurat sing diumumake ing dina Minggu, nanging kaya Chili, kargo ora bakal kena pengaruh saka penutupan perbatasan kasebut.

Argentina, Brasil, Uruguay lan Paraguay negesake penutupan parsial watese, dene pamrentah ing Asuncion ngetrapake kurva wektu wengi.