Breaking Malaysia News Warta Pamrentah Investments News tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Malaysia mungkasi pariwisata lan nutup wates

Pilih basa sampeyan
visitMalaysia
visitMalaysia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Malaysia bakal dikunci dina Rebo, nutup kabeh wates. Iki bakal matesi gerakan warga nganti pungkasan Maret, kanggo nglawan "gelombang kaping loro" kasus virus corona ing negara kasebut, diumumake dening Perdana Menteri Muhyiddin Yassin, dina Senin.

Pengumuman kasebut ngumumake nyebabake mbukak toko-toko Malaysia saka warga Singapura saiki.

Warga Malaysia bakal dilarang metu saka negara kasebut sajrone iki, lan kabeh entri turis lan pengunjung asing bakal dilarang, ujare Muhyiddin ing woro-woro sing disiarake ing televisi. Dheweke ora ngrembug apa kunci bisa ditambah nganti pungkasan wulan iki.

Warga Malaysia sing bali menyang negara kasebut sajrone mangsa kasebut bakal ditindakake kanthi skrining kesehatan lan karantina diri 14 dina. Malaysia saiki nglaporake 566 kasus infeksi COVID-19.

Lonjakan kasebut, minangka gelombang kasus kaping loro, sawise ana wong sing ora ngerti yen kena infeksi nekani pertemuan agama Islam ing Kuala Lumpur minggu kepungkur sing narik 16,000 wong saka Malaysia lan negara-negara tetangga. Upaya nglacak para pamiarsa lan kontak raket lagi ditindakake.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.