24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Industri Hospitality Investments Warta Industri Rapat rapat News Warta Breaking Nigeria wong tanggung jawab Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

KTT Pariwisata lan Transportasi Nigeria: Acara Pati?

KTT Pariwisata lan Transportasi Nigeria: Acara Pati?
susu
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Industri lan Pamrentahan saiki luwih akeh tinimbang sadurunge, mbutuhake pamikiran, konsultasi, lan pengalaman sing ngganggu kanggo nglewati krisis iki, ujare mantan Menteri Pariwisata kanggo Zimbabwe Dr. Walter Mzembi saka pengasingan ing Afrika Selatan.

Yen Nigeria nglaporake kanthi bener, mung ana 2 kasus Coronavirus ing negara kasebut.

Mula ngganggu nalika ndeleng, yen penyelenggara Summit Pariwisata Pariwisata ane Expo isih duwe rencana gedhe lan narik kawigaten para peserta ing acara kasebut ing Pusat Konferensi Internasional ing ibukota Abuja, Nigeria.

Konferensi kasebut direncanakake tanggal 27 lan 28 April lan rincian bisa ditemokake ing www.nttsummit.com/

Mlaku-mlaku kutha, Gala lan wengi sing diganjar karo Hilton dadi salah sawijining pemenang kabeh wis direncanakake. Bisa diarepake supaya 2 COVID-19 ing Nigeria bakal munggah sajrone 2 minggu sawise konferensi iki, nanging penyelenggara pengin acara kasebut dilanjutake, sanajan ana ancaman COVID-19 ing endi wae ing jagad iki.

Dr. Mzembi nerangake: Iki pancen sing nyebar Coronavirus ing tahap iki. Dadi Konferensi iki bisa uga ora cocog karo konteks pandemi global saiki.

Pusat konektivitas global minangka vektor lan wilayah / negara sing paling parah saiki minangka kuitansi paling gedhe ing dunya utawa pasar sumber kanggo wisata lan pariwisata.

Solusine ora kanggo ndeleng masalah tematik sing bola-bali kasebut babagan keterbukaan tujuan lan konektivitas, nanging ana moratorium lelungan lan pariwisata; dhasar sak wentoro jinis.

Para pemangku kepentingan Plancongan lan Pariwisata kudu mikir babagan langkah mitigasi supaya industri tetep tetep ing mode perawatan lan perawatan lan ngidini tahapan iki lulus kaya sing bakal ditindakake. Pamrentah wis nyusoni Perjalanan lan Pariwisata sajrone puluhan taun suwene wektu kanggo ngurus Industri iki lan kabutuhan perawatan intensif.

Industri kasebut dhewe lan kanthi riset pamrentah kudu miwiti nggoleki solusi virtual reality sing tenanan kanggo produk kaya Konferensi lan Pameran sing modus lan alat transaksi. Pendekatan tradisional nglumpukake transaksi wis terganggu sadurunge, lan teknologi. Lowongan kerja jarak jauh lan njupuk cuti sing ora dibayar bakal tetep bertahan ing industri kanggo wektu sing winates, nanging intervensi fiskal sing luwih dawa, pengurangan pajak lan insentif kudu dideleng langsung.

Ing papan iki, lembaga antarpamaréntah kaya UNWTO kudu mikir lan menehi saran marang akeh pamrentah sing ora ngerti babagan carane nggawe sektor kasebut dihidupake maneh.

Asosiasi pariwisata lan perdagangan global sing paling misuwur, uga pamrentah ndhesek supaya para penyelenggara acara lan rapat mbatalake acara kasebut lan ora ngerteni bathi jangka pendek, sing bisa dadi bencana kanggo Nigeria lan liwat delegasi internasional ing pirang-pirang Afrika.

Referensi konsultasi keamanan perjalanan global ing safertourism.com 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.