24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Babagan Cabo Verde Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Cabo Verde Airlines mungkasi kabeh operasi

Cabo Verde Airlines mungkasi kabeh operasi
Cabo Verde Airlines mungkasi kabeh operasi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kahanan sing durung pernah ana sadurunge dipicu dening panyebaran luwih lanjut saka Viruscorona (COVID-19, nyebabake ancaman ora mung kanggo industri penerbangan, lan pariwisata, nanging umume ekonomi lan konektivitas sosial.

Minangka asil panyebaran progresif saka pandemi Coronavirus Covid-19 ing luwih saka 150 negara, akeh negara wis nglarang larangan lelungan sementara sing nuntut maskapai kanggo nundha kegiatane.

Akibate, Syarikat Penerbangan Cabo Verde ngandhani pelanggan manawa ndeleng kahanan iki, lan njupuk tindakan saka Pamrentah Cabo Verde kanggo nutup wates negara kasebut, Cabo Verde Airlines bakal nundha kabeh kegiatan transportasi wiwit 18-03-2020 lan kanggo sawetara wektu paling ora 30 dina.

Pamrentah Cabo Verde nglarang penerbangan menyang Italia ing pungkasan Februari, sing nyebabake perusahaan nundha penerbangan menyang Roma lan Milan. Pamrentah mutusake, tanggal 18 Maret, kanggo nglarang kabeh sambungan udara karo Portugal lan kabeh negara Eropa kanthi kasus Covid-19, uga kanggo Amerika Serikat Amerika, Brasil, Senegal lan Nigeria.

Bubar, Cabo Verde Airlines wis nundha penerbangan menyang Washington, DC (USA), Porto Alegre (Brasil) lan Lagos (Nigeria), saiki mbatalake rute menyang Boston (AS), Lisbon (Portugal), Paris (Prancis), Dakar ( Senegal), Fortaleza lan Recife (Brasil).

Cabo Verde Airlines ndhaptar jumlah panjaluk informasi kanggo para pelanggan lan mesthekake yen kabeh bisa nanggapi kabeh penumpang.

Cabo Verde Airlines nyesali rasa ora nyaman sing ditrapake kanggo kabeh penumpang lan pengin njamin kabeh penumpang lan staf manawa keamanan lan keamanan kabeh pihak sing duwe kepentingan bakal dadi perhatian utama perusahaan kasebut.

Perusahaan kasebut terus ngobrol karo para pemegang saham utama lan panguwasa lokal kanggo mbiji manawa ana penerbangan khusus, kamanungsan, repatriasi utawa kargo, kudu dijaga kanggo njaga supaya Nusantara ora dadi terisolasi lan barang-barang sing dibutuhake, kayata obat bisa diwenehake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov