24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Hak-hak manungsa Warta Industri Rapat rapat News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Protes massa ing Kyiv nggawe bebaya kutha 3 yuta nalika kereta bawah tanah ditanggepi

Protes massa ing Kyiv nggawe bebaya kutha 3 yuta nalika kereta bawah tanah ditanggepi
merlin 170495775 292750b2 518b 4af4 b712 4db86ab0fb38 superjumbo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika prastawa massal ora akeh ing saindenging jagad, ana demonstrasi gedhe nglawan pengaruhe Rusia ing Kyiv, Ukraina nggawe kabeh kutha kasebut ana ing bahaya virus corona

14 kasus Coronavirus aktif saiki dilaporake saka Ukraina, lan 7 dina iki ditambahake. Duwe demonstrasi masal nyedhak karo misi bunuh diri lan penyelenggara demonstrasi ing Kyiv ujar manawa nolak pengaruh Rusia luwih penting tinimbang ngurmati larangan nglumpukake massa.

Kangge, dheweke sistem metro Kyiv bakal sementara mungkasi operasi wiwit jam 11:00 wengi, wektu lokal, tanggal 17 Maret, nganti paling ora tanggal 3 April, nalika transportasi umum sing nduwe jalur metro ing njero tanah bakal terus dioperasikake kaya biasane, Walikota Kyiv Vitali Klitschko jarene.

Protes massa ing Kyiv nggawe bebaya kutha 3 yuta nalika kereta bawah tanah ditanggepi

Subway Kiev

"Selaras karo keputusan komisi pamrentah babagan keamanan industri lan lingkungan lan kahanan darurat lan arahan pamrentah, Kyiv kudu nutup metro, uga Dnipro lan Kharkiv. Mula, metro Kyiv bakal nundha transportasi penumpang wiwit jam 11:00 dino iki, sementara nganti 3 April, ”ujare Klitschko ing pesen video ing Facebook.

Ukraina, kaya pirang-pirang negara, uga duwe sekolah tertutup lan nglarang nglumpukake massa kanggo nglawan virus corona. Nanging ora kaya wong liya, dheweke wis berjuang kanggo mbantah demonstrasi ing dalan, sing tetep ana perang ing sisih wétan separatis negara kasebut.

Ing demonstrasi ing akhir minggu, pirang-pirang ewu wong teka ing Kyiv, ibukutha Ukraina, kanggo mrotes apa sing dianggep konsesi kanggo Rusia nalika ngrembug kanggo mungkasi gelut kasebut. Kanthi mangkono, dheweke pisanan nolak larangan nglumpukake luwih saka 200 wong banjur, amarga larangan kasebut saya ketat, pakumpulan luwih saka 10 wong.

Dina Rebo, pamrentahan Pak Zelensky setuju mbukak pembicaraan langsung karo pimpinan separatis ing sisih wétan Ukraina, sawijining prekara presiden sing nolak pirang-pirang taun suwene lan trobosan potensial ing negosiasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.