24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News wong Pengumuman Pers Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta Anggur & Roh

Anyar! Kepiye buzz.travel bakal njaga bisnis plancongan aktif sajrone COVID-19

BUZZ.TRAVEL: Kepiye industri lelungan uga komunikasi sajrone COVID-19
buzzsocial
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa sing diarani buzz.travel anyar? Apa sampeyan seneng Twitter, Facebook, Linkedin? Apa sampeyan siyap kanggo rapat lan diskusi virtual? World Travel Nation saiki buzz.lancaran  lan kalebu kabeh lan akeh liyane. Ditetepake minangka cara sing gampang kanggo koordinasi, sosialisasi lan mbentuk masa depan industri pariwisata lan pariwisata, buzz.lancaran bakal ngganti cara anggota industri lelungan bisa komunikasi lan sosialisasi.  buzz.lancaran   gratis sajrone krisis Coronavirus.  buzz.lancaran  minangka wangsulan sampurna sing bisa ngatasi tantangan COVID-19 lan bakal nduwe peran utama yen sampeyan siyap miwiti bisnis.

Wiwitane dikenal minangka World Travel Nation didegake udakara 9 wulan kepungkur lan saiki ana ing luwih saka 100 negara, jaringan sosial sing integral iki saiki wis ana merek anyar www.buzz.travel lan diganti kepemilikan.

TravelNewsGroup, uga penerbit saka eTurboNews ndarbeni bagean saka buzz.lancaran. Buzz.travel kasedhiya kanggo kabeh profesional plancongan ing saindenging jagad. Saiki ETOA, Jerman. Lelungan, Zurich, Pink Banana Media, News Daily Travel, eTurboNews kalebu anggota awal.

CEO TravelNewsGroup Juergen Steinmetz gabung karo buzz.travel minangka anggota dewan lan pemegang saham.

“Kita nggawe papan rapat lan platform komunikasi kanggo profesional lelungan sing wis diverifikasi. Kanthi buzz.lancaran  kita nggawe instrumen kanggo industri plancongan supaya bisa luwih efisien, promosi lan komunikasi, lan komunikasi karo kanca-kanca. ” Katja Larsen, salah sawijining pendiri Buzz.travel ujar. "Kita nampi Juergen Steinmetz minangka pemegang saham. Juergen wis ing bisnis plancongan lan pariwisata luwih saka 40 taun lan minangka penerbit lan pendiri eTurboNews wis ton kontak. Kita ndeleng jeneng lan kontak Juergen ing bisnis lan tim internasional dinamis sing enom buzz.lancaran  iku pas banget. Saiki kita bisa nyedhiyakake platform sing apik kanggo ngrembug lan ngetrapake maneh sawise COVID-19 "Katja nambah.

Platform inovatif saka buzz.lancaran  kalebu sistem komunikasi lengkap sing terintegrasi karo Linkedin, Facebook. Ruang konferensi virtual kasedhiya kanggo anggota Nindakake pameran dagang virtual kanthi 100,000 pengunjung. buzz.lancaran  minangka platform kanggo lelungan FAM lan platform kasebut kalebu pasar lelungan.

buzz.lancaran  keanggotaan kasedhiya gratis kanggo 6 wulan. Gabung ing  www.buzz.travel, nuduhake crita sampeyan lan ngrembug masalah. ruang rapat virtual buzz.travel kasedhiya kanggo rapat pribadi lan umum. Anggota mung bisa menehi slot wektu.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.