Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pamrentah Swiss mandheg ngetokake visa mlebu, ngencengi kontrol wates

Pamrentah Swiss mandheg ngetokake visa mlebu, ngencengi kontrol wates
Pamrentah Swiss mandheg ngetokake visa mlebu, ngencengi kontrol wates
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Swiss ngumumake dina iki yen lagi ngembangake watesan nyebrang wates kanggo nyegah panyebaran COVID-19.

Watesan entri sing anyar lan ditambahi bakal ditrapake kanggo lelungan saka Spanyol.

Watesan kasebut uga bakal ditrapake langsung menyang lalu lintas udara saka Italia, Prancis, Jerman, lan Austria, sing wis ditemtokake negara-negara beresiko tinggi, uga kanggo kabeh negara sing dudu bagean saka Schengen wilayah lelungan gratis.

Pamrentah ujar manawa ora bakal ngetokake visa nasional utawa wilayah Schengen kanggo wong-wong saka sanjabane wilayah kasebut sajrone periode wiwitan telung wulan, kajaba kasus-kasus luar biasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov