Airlines Airport Breaking News Hong Kong Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Hong Kong ngumumake karantina wajib kanggo kabeh penumpang sing teka

Hong Kong ngumumake karantina wajib kanggo kabeh penumpang sing teka
Hong Kong ngumumake karantina wajib kanggo kabeh penumpang sing teka
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Hong Kong ngumumake yen wiwit tengah wengi tanggal 19 Maret, kabeh penumpang sing bakal teka dijadwalake ngawasi karantina lan rong minggu kanggo upaya nyegah panyebaran penyakit COVID-19.

Pimpinan Hong Kong Carrie Lam ujar manawa saka 57 kasus anyar sing kacathet Hong Kong sajrone rong minggu kepungkur, 50 wong sing teka saka luar negeri.

Gelang tangan elektronik sing disambungake menyang aplikasi smartphone bakal digunakake minangka upaya kutha kanggo ngetrapake karantina lan priksa manawa wong-wong sejatine tetep omah. Ukuran kasebut dirancang kanggo nyuda panyebaran Covid-19 in Hong Kong.

Miturut COVID-19 sing dipasrahake marang kabeh penumpang sing teka ing Hong Kong, "wong sing nglanggar utawa kanthi sengaja menehi informasi palsu menyang Departemen Kesehatan bisa dihukum kanthi ukuman $ 5000 HKD ($ 644) lan dipenjara suwene 6 wulan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov