Airlines Airport Warta Breaking Brasil Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Embraer's Profit Hunter mlebu ing Bandara London Oxford

Embraer's Profit Hunter mlebu ing Bandara London Oxford
Embraer's Profit Hunter mlebu ing Bandara London Oxford
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara London Oxford nampani Embraer Demonstrator EMB-195 E2 'Profit Hunter' ing wayah sore tanggal 16 Maret. Nampilake ciri khas kanggo ndharat ing landasan pacu sing luwih cekak, iku maskapai komersial paling gedhe sing wis ana ing Bandara Oxford. Sajrone pungkasan taun 2010, Bandara Oxford minangka omah sementara kanggo Embraer Lineage 1000 (versi VIP saka varian komersial EJ-190).


Apik banget kanthi desain Lion lan inspirasi teknologi ireng lan emas sing apik banget, demonstrator internasional jarak tempuh Embraer (registrasi PR-Z5,000Q) 1 saiki lagi dikunjungi pribadi lan bakal ana ing Bandara London Oxford nganti tanggal 19 Maret, sadurunge menyang Cape Verde. Dheweke teka saka Bandara Internasional Larnaca ing Siprus (mundur nalika negara kasebut nutup bandara kanggo para rawuh internasional) sing nate nyedhaki Oxford Landasan pacu 1,552m (5,092 ft.) Jam 19:15 wektu lokal.   

Saiki ing tur dunya, ngunjungi calon pelanggan maskapai, jet kasebut mandheg ing Bandara Hydrabad ing India lan Bandara Pusat Dubai World, UAE.   

"Aku yakin manawa sampeyan ora setuju dadi landasan pacu nomer telu London Heathrow !," ujare James Dillon-Godfray, Kepala Pengembangan Bisnis bandara, "nanging kita seneng banget nampi pesawat komersial sing apik banget iki menyang Oxford. Iki nuduhake kinerja lapangan luar biasa saka kulawarga jet iki. ”

Lorong tunggal bermesin kembar, mabur nganggo kawat, negara seni Embraer E190-E2 kanthi swiwi rasio aspek dhuwur, minangka varian paling gedhe saka kulawarga Embraer sing nganyarke E-Jet, ngeterake biaya operasional sing luwih murah, nyuda emisi lan tingkat swara. Pesawat bertenaga Pratt & Whitney PW1900G nganggo fitur avionik Honeywell Primus Epic lan sistem manajemen penerbangan anyar.

Pesawat iki dikonfigurasi kanthi tata letak kursi 146-kerapatan tinggi. Embraer uga nawakake versi 120 kursi telung kelas lan versi 132 kursi kanthi lapangan jok 31 inci.  

"Tech Lion" minangka jet paling anyar sing dicet khusus sing nggawe seri demo E2 Embraer, sing kalebu macan, elang, lan hiu Great White. Air Astana ing Kazakhstan uga nampilake salah sawijining pesawat E2 kanggo ngurmati macan tutul salju sing ngancam.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov