Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News tanggung jawab Rwanda Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rwanda: Negara Afrika Sabanjure dadi korban Coronavirus

rwandadevboard_0
rwandadevboard_0
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Rwanda negesake 3 kasus tambahan yaiku  COVID ー 19, ndadekake total kasus sing dikonfirmasi dadi 11.

Pamrentah Rwanda minangka tanggepan nglarang kabeh penerbangan penumpang Komersial saka lan menyang Rwanda tanggal 20 Maret, tengah wengi.
Pesenan iki ditrapake nganti 30 dina. 
Penerbangan kargo lan darurat bisa uga terus dioperasikake.
Saiki, kabeh kasus pasien coronavirus tetep ing perawatan lan kahanan stabil ing negara kasebut.

Rwanda nandur modal akeh ing pariwisata lan katon minangka pusat Afrika kanggo konvensi ijo. Rwanda Air minangka crita sukses ing Afrika sing nggawe Rwanda bisa diakses ing jagad iki.

Rwanda ngetutake pedoman WHO kanggo mrentah warga lan warga asing supaya ora klompok, nutup sekolah suwene 2 minggu lan ngajak kabeh supaya umbah-umbah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.