Awards Breaking Thailand News Plancongan Bisnis Investments News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

PATA Gold Awards 2020 mbukak kanggo pengajuan: Kategori anyar ditambahake

PATA Gold Awards 2020 mbukak kanggo pengajuan: Kategori anyar ditambahake
patgagold
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Organisasi lan individu sing menehi kontribusi luar biasa tumrap promosi sukses industri pariwisata lan pariwisata ing saindenging wilayah Asia Pasifik disaranake ngirim entri menyang PATA Gold Awards 2020. Tenggat wektu kanggo ngirim yaiku Muga 14, 2020. Nedha bengi lan Presentasi Gold Awards PATA bakal dianakake PATA Travel Mart 2020.

Ditampa dening Kantor Pariwisata Pamrentah Macao (MGTO) kanggo 25th taun berturut-turut, PATA Gold Awards nemtokake standar industri kanggo keunggulan lan inovasi. Ing taun 2020, ing Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) seneng nambah PPA Gold Awards kanthi ngenalake sawetara kategori anyar kanggo nguatake jabatane minangka penghargaan inovatif lan bergengsi kanggo industri pariwisata lan pariwisata Asia Pasifik.

PATA bakal nyedhiyakake telung Pemenang Judhul Utama kanggo entri pertunjukan sing paling apik ing kategori ngisor iki: Pemasaran, Keberlanjutan lan Pembangunan Modal Manungsa kanthi 23 Penghargaan Emas sing bakal diwenehake. Kategori anyar sing saiki mbukak kanggo ngirim kalebu Inisiatif Perubahan Iklim, Pariwisata kanggo Kabeh, lan Inisiatif Pemberdayaan Pemuda.

Ibu Maria Helena de Senna Fernandes, Direktur MGTO, ujar manawa, "Lintasan pariwisata sing terus maju wis mbukak dalan pembangunan anyar, nanging kanthi alami industri iki rawan gangguan nalika ngadhepi kedadeyan kaya COVID-19. Minangka kutha pariwisata, Macao seneng banget ndhukung PPA Gold Awards, lan ngajak para pemangku kepentingan pariwisata lan swasta melu platform iki. Kanthi nampilake praktik sing paling apik, organisasi lan individu bisa menehi kontribusi kanggo dialog terus babagan kepiye supaya kita bisa kerja sama kanggo mbangun industri pariwisata sing semangat, nanging berkelanjutan lan tangguh ing jaman saiki. "

"Kita kanthi tulus matur nuwun banget marang MGTO kanggo menehi sponsor PATA Gold Awards 2020 lan komitmen sing terus kanggo industri pariwisata sing tanggung jawab lan berkelanjutan. Penghargaan iki nyedhiyakake kita kesempatan sing sampurna kanggo ngakoni lan menehi penghargaan sing paling apik sing ditawakake industri wisata Asia Pasifik, "ujare Dr. Mario Hardy, CEO PATA. "Pemenang penghargaan kasebut nemtokake standar industri kanggo keunggulan lan inovasi lan dadi conto kanggo ngetutake wong liya. Ing taun iki, kita wis nglancarake pirang-pirang penghargaan kanggo nyorot prestasi para pemenang, mula aku ngajak kabeh organisasi sing nduduhake keunggulan konsepsi, kreativitas, lan pemenuhan kanggo ngirim lamaran saiki. ”

Hak istimewa Pemenang:

  • Entuk dorongan utama profil pemasaran lan hubungan masarakat
  • Narik kawigaten media penting ing macem-macem saluran komunikasi PATA kalebu buletin PATA mingguan, rilis pers lan saluran media sosial
  • Nduweni hak nggunakake logo Pemenang Penghargaan PATA Gold sing prestisius ing bahan agunan
  • Sorotan saka entri sing menang sing ditampilake ing PATA Travel Mart kanggo para delegasi bisa nikmati
  • Ditampilake ing buklet pamenang pemenang lan video PATA Gold Awards

Ditemtokake dening panel ahli internasional, Penghargaan Emas ngakoni prestasi sing luar biasa ing telung kategori sing jembar kanthi 23 Penghargaan Emas lan telung Pemenang Utama Judhul sing ditawakake:

    1. Pemasaran (14 Penghargaan Emas lan siji Juara Utama)
    2. Keberlanjutan (8 Penghargaan Emas lan siji Juara Utama)
    3. Pembangunan Modal Manungsa (siji Penghargaan Emas lan siji Pamenang Judhul Utama)

Rincian, brosur, lan informasi PATA Gold Awards 'kasedhiya ing www.PATA.org/goldawards.
Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi [email dilindhungi].

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.