Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Filipina Breaking News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Filipina terus ngunci kunci virus corona

Filipina terus ngunci kunci virus corona
Sekretaris Urusan Luar Negeri Filipina Teodoro Locsin
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sekretaris Urusan Luar Negeri Filipina Teodoro Locsin ngumumake dina iki Philippines ora bakal ngetokake visa maneh menyang wong asing, nglarang kabeh warga negara asing mlebu negara kasebut kanggo mungkasi panyebaran Covid-19.

Locsin nandatangani perintah supaya mandhegake penerbitan visa ing njero omah lan ing kabeh pos asing, dheweke tweets, tanpa menehi jangka wektu kanggo langkah-langkah kasebut.

"Iki minangka langkah penting: larangan total pengunjung manca asing sing mlebu kabeh negara ora ana sing istiméwa," ujare Locsin, nambah manawa manca asing sing metu bakal diidini lunga.

Filipina nyathet 217 infeksi coronavirus lan 17 kematian, sing umume dilaporake sajrone rong minggu kepungkur, ujare Reuters. Luwih saka setengah pedunung ing 107 yuta negara kasebut ana ing karantina sajrone wulan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov