24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Keslametan Warta Breaking Saint Lucia Blanja Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Resorts: Ngganti Fleksibilitas tanpa Dendha

Resor Sandal Menehi Fleksibilitas Pangowahan Maksimum tanpa Dendha
Resor Sandal Menehi Fleksibilitas Pangowahan Maksimum tanpa Dendha
ditulis dening editor

Sandal kalebu kemewahan bintang 5 ngidini ngganti jeneng lengkap tanpa penalti kanggo tanggal asli lan resor lelungan amarga tantangan lelungan mundhak saka coronavirus COVID-19. Iki tegese para tamu bisa ngganti kabeh jeneng ing pesenan kanthi jeneng anyar tanpa dendha. Mangga waca kabijakan maskapai maskapai kanggo pangowahan / pembatalan penerbangan amarga beda-beda.

Pesenan sing lelungan ing pigura tanggal ing ndhuwur bakal diidini jadwal maneh perjalanan nganti 12 wulan saka tanggal lelungan asline. Sandal bakal nglindhungi tarif asli ing kategori sing padha lan ing resor sing padha. Tanggal ngilangi Natal lan Taun Baru pancen wis ditrapake.

Pesenan prizewinner sing dikonfirmasi lelungan ing jangka wektu ing ndhuwur bisa diowahi kanggo lelungan sajrone 6 wulan wiwit tanggal lelungan asline, adhedhasar kasedhiyan.

Sertifikat hadiah khusus sing durung ditebus lan kadaluwarsa tanggal 30 April 2020, bisa ditambah kanggo lelungan suwene 6 wulan wiwit tanggal kedaluwarsa.

SANDALS STANDAR CLEANLINESS DIJAMIN

Sandal nindakake ngawasi wektu nyata babagan update paling anyar saka WHO, CDC, pamrentah daerah, lan pejabat kesehatan lokal kanggo mesthekake duwe informasi paling anyar lan ngetutake kabeh pedoman sing disaranake.

Pelatihan lan pendhidhikan sing luwih apik kanggo para staf isih aktif kanggo njamin protokol sukses ing resor lan uga ing omah lan komunitas anggota staf.

Resor kasebut kanthi terang-terangan ngandhani praktik kebersihan sing disaranake kanggo tamu ing omah supaya bisa melu gaweyan penting iki.

Sandal ngevaluasi kabeh protokol reresik lan nambah frekuensi langkah-langkah sanitasi kanggo kabeh wilayah sing akeh lalu lintas ing resor kalebu restoran, bar, papan hiburan, lan kamar tamu kanthi sistem mriksa telung priksa manawa standar sing ketat kasebut ditrapake.

Resor kasebut nyedhiyakake sabun lan gel sanitasi tambahan ing kabeh kamar tamu, kamar mandi, lan lokasi liyane ing sekitar properti kasebut.

Stasiun keperawatan pertolongan pertama ing situs lan tenaga medis 24/7 siap siyap ndhukung kabeh tamu.

Klompok resor kasebut konsultasi karo tim medis terkenal ing saindenging jagad kanggo mesthekake yen duwe proses lan prosedur paling anyar ing resort.

Resor Sandal lan Pantai tetep dadi tujuan mewah lan paling nyenengake ing jagad saiki.

Warta liyane babagan Sandal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.