Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Warta Pecah Puerto Rico Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Puerto Rico Ndhesek Turis ing Pulo supaya tundhuk karo Lockdown

Puerto Rico Ndhesek Turis ing Pulo Iki Kanggo Ngrampungake Lockdown
Puerto Rico Ndhesek Turis ing Pulo Iki Kanggo Ngrampungake Lockdown
ditulis dening editor

Minangka bagean saka upaya njaga pengunjung sajrone krisis coronavirus COVID-19, lembaga pamrentahan Perusahaan Pariwisata Puerto Rico ngluncurake inisiatif kanggo ngundang turis supaya bali menyang pulau kasebut nalika waktune pas, menehi pengalaman gratis nalika bali.

Dina Senen, kabukten manawa akeh turis sing durung ngerti yen Pesenan Eksekutif mrentahake para warga lan pengunjung tetep ing njero omah lan ngindhari pertemuan sosial kanggo tumindak sing dikunci, saiki bakal rampung tanggal 30 Maret. Polisi nyedhiyakake orientasi kanggo akeh pengunjung sing ditemokake pantai. Perusahaan Pariwisata PR nanggapi kanthi cepet, ngetrapake strategi komunikasi lokal kanggo ngarahake para pengunjung saka luar negeri sing saiki tetep ing pulau kasebut. Agensi pamrentah uga aktif makarya bareng karo Discover Puerto Rico, organisasi pemasaran tujuan ing Pulo, babagan strategi jangkauan kanggo nyedhiyakake informasi sing akurat kanggo outlet media lan mitra ing luar negeri. Pandhuan lelungan sing dianyari bisa ditemokake kanthi ngunjungi Discoverpuertorico.com.

Sawise ngetrapake Orde Eksekutif 2020-023 dening Gubernur Puerto Rico Wanda Vázquez Garced, kunci pencegahan COVID-19 sing paling agresif sing ditindakake dening yurisdiksi AS nganti saiki, Pamrentah Puerto Rico ngluncurake inisiatif kanggo mesthekake yen turis sing saiki ngunjungi pulau Karibia nampa informasi sing akurat lan dianyari babagan implikasi Pesenan Eksekutif kanggo pengalaman ing pulau, nalika uga menehi motivasi supaya bisa bali kanthi menehi pengalaman gratis sajrone kunjungan sabanjure. Carla Campos, Direktur Eksekutif Perusahaan Pariwisata Puerto Rico (PRTC), agensi Pariwara pamrentah, ditugasake dadi pinuju upaya kasebut.

"Kita pengin para tamu sing ngunjungi Puerto Rico ing wektu iki ngerti manawa kita ngerti manawa darurat kesehatan global iki wis nggawe rencana lelungan, lan prioritas kita njaga warga lan pengunjung kanthi sehat lan aman. Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) njaluk lelungan sing tanggung jawab saiki, lan ing Puerto Rico, kita ngajak lelungan sing tanggung jawab kanthi ngundang pengunjung supaya tundhuk marang syarat-syarat kunci lan mbantu dadi bagean saka solusi kasebut. Kanthi nginep ing omah utawa ing kamar hotel saiki, kita kabeh bisa lelungan sesuk, ”ujare Campos.

Nggunakake kesempatan kanggo nyengkuyung para pengunjung saiki supaya bali menyang Pulo nalika tujuan wis siyap di-host maneh, Perusahaan Pariwisata PR nawakake kunjungan gratis kanggo digunakake nalika bali, kanggo kabeh wong sing saiki ana ing Pulo lan sing lelungan kasebut diganggu karo langkah-langkah lokal sing ditindakake. Outreach proaktif iki bakal nyedhiyakake relief ekonomi kanggo bisnis pariwisata ukuran cilik lan menengah, sing ora diraguhi bakal kena pengaruh kunci.

"Masyarakat Puerto Rico seneng, ramah, lan seneng dadi tuan rumah. Kita getun amarga sajrone darurat kesehatan global, tujuan iki ora bisa nampilake kabeh kekayaan lan keragaman sing ditawakake lan akeh pengunjung sing kudu nyepetake perjalanan. Kita pengin para pengunjung ngerti manawa Puerto Rico minangka sing paling penting ing upaya pemulihan global, lan langkah-langkah agresif iki bakal njamin manawa tujuan kasebut bakal mbukak maneh kanggo Pariwisata ing wektu break data, "tambah Campos.

Perusahaan Pariwisata PR ngirim toolkit komunikasi kanggo kabeh bisnis pariwisata ing Pulo, supaya bisa menehi pandhuan kanggo para tamu ing kamar lan liwat email. Ing agensi kasebut, agensi kasebut nyedhiyakake informasi lan pandhuan sing ana gandhengane karo Ordo Eksekutif, lan ngundang tamu sing kesah menyang Puerto Rico kanggo ngirim bukti kunjungane saiki [email dilindhungi] . Perusahaan Pariwisata PR bakal ngubungi pengunjung sing nyedhiyakake informasi sing dijaluk sajrone 30 dina lan negesake pengalaman gratis supaya bisa dinikmati nalika kunjungan sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.