24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Investments LGBTQ News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Dhaptar wilayah riskiest kanggo COVID-19

Dhaptar wilayah riskiest kanggo COVID-19
riskline
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Intelijen Risiko Plancongan nerbitake evaluasi negara lan wilayah lan tingkat risiko babagan COVID-19.

Dhaptar kasebut ngevaluasi macem-macem wilayah ing Amerika Serikat lan ora kabeh negara. Iki uga ora njupuk negara-negara cilik kaya San Marino utawa Kota Vatikan ing pertimbangan liyane lan kalebu ing Italia.

Iki nggawe wilayah kaya California, New York dadi wilayah sing duwe Risiko Dhuwur, nanging Amerika Serikat liyane tetep ana ing kategori risiko sedang.

EXTREME TINGKAT RISIKO COVID-19 
▪ China  ▪ France  ▪ Germany  ▪ Iran  ▪ Italy  ▪ Spain 

TINGKAT RISIKO COVID-19 TINGGI 
▪ Albania  ▪ Algeria  ▪ Angola  ▪ Argentina  ▪ Austria  ▪ Belgium  ▪ Bermuda  ▪ Bolivia  ▪ Cameroon  ▪ Canada  ▪ Central African Republic  ▪ Chad  ▪ Chile  ▪ Colombia  ▪ Costa Rica  ▪ Czech Republic  ▪ Denmark  ▪ Ecuador  ▪ Egypt: Red Sea  ▪ Estonia  ▪ Finland  ▪ Greece  ▪ Guatemala  ▪ Guinea-Bissau  ▪ Honduras  ▪ Hungary  ▪ Iceland  ▪ Iraq  ▪ Ireland  ▪ Jordan  ▪ Kuwait  ▪ Latvia  ▪ Lebanon  ▪ Lithuania  ▪ Libya  ▪ Liechtenstein  ▪ Luxembourg  ▪ Mauritius  ▪ Mauritania  ▪ Mongolia  ▪ Montenegro  ▪ Netherlands  ▪ New Caledonia  ▪ Niger  ▪ Panama  ▪ Paraguay  ▪ Peru  ▪ Philippines: Metro Manila  ▪ Poland  ▪ Portugal  ▪ Puerto Rico  ▪ Qatar  ▪ Russia  ▪ Rwanda  ▪ Sao Tome & Principe  ▪ Saudi Arabia  ▪ Senegal  ▪ Slovakia  ▪ Slovenia  ▪ Somalia  ▪ South Korea  ▪ Svalbard and Jan Mayen  ▪ Sweden  ▪ Switzerland  ▪ Taiwan  ▪ Tunisia  ▪ Turkey  ▪ USA: California; New York Metro Area  ▪ Venezuela  ▪ West Bank and Gaza  ▪ Yemen 

MEDIUM TINGKAT RISIKO COVID-19 
▪ Afghanistan  ▪ Andorra  ▪ Armenia  ▪ Aruba  ▪ Australia  ▪ Azerbaijan  ▪ Bahrain  ▪ Bangladesh  ▪ Belarus  ▪ Benin  ▪ Bhutan  ▪ Bosnia-Herzegovina  ▪ Botswana  ▪ Brazil  ▪ Brunei  ▪ Bulgaria  ▪ Cape Verde  ▪ Cayman Islands  ▪ Congo-Brazzaville  ▪ Côte d’Ivoire  ▪ Croatia  ▪ Cyprus  ▪ Djibouti  ▪ Dominican Republic  ▪ DRC  ▪ Egypt  ▪ El Salvador  ▪ Equatorial Guinea  ▪ Gabon  ▪ Georgia  ▪ Greenland  ▪ Guyana  ▪ Hong Kong  ▪ Haiti  ▪ India  ▪ Indonesia  ▪ Japan  ▪ Kazakhstan  ▪ Kosovo  ▪ Kyrgyzstan  ▪ Liberia  ▪ Malaysia  ▪ Maldives  ▪ Malta  ▪ Moldova  ▪ Monaco  ▪ Morocco  ▪ Myanmar  ▪ Nepal  ▪ New Zealand  ▪ North Korea  ▪ North Macedonia  ▪ Norway  ▪ Oman  ▪ Pakistan  ▪ Papua New Guinea  ▪ Philippines  ▪ Romania  ▪ San Marino  ▪ Serbia  ▪ Sierra Leone  ▪ South Africa  ▪ Sri Lanka  ▪ Sudan  ▪ Suriname  ▪ Syria  ▪ Tajikistan  ▪ Trinidad and Tobago  ▪ Ukraine  ▪ United Arab Emirates  ▪ United Kingdom  ▪ Unites States of America  ▪ Uruguay  ▪ Uzbekistan  ▪ Vietnam 

Garis risiko ing COVID-19

Aktivitas pencegahan anyar ing donya kalebu:

Saka 23 Maret, Brazil bakal nglarang mlebu sapa wae saka UE, Inggris, Norwegia, Korea Selatan, China, Swiss, Islandia, Irlandia Lor, Australia, Jepang lan Malaysia, tanpa ijin residensi / kerja sing sah. 

▪ Wiwit tanggal 22 Maret, kabeh wong sing lelungan saka Eropa menyang Korea Kidul bakal dites infeksi COVID-19 lan diisolasi dhewe suwene 14 dina ing omah utawa ing fasilitas sing disetujoni pemerintah. 

▪ Tanggal 20 Maret, Argentina mrentah kunci negara nganti tanggal 31 Maret, sing mbutuhake wong dadi karantina dhewe ing omah lan nglarang gerakan sing ora penting ing njobo. 

Australia lan New Zealand entri sing ditanggepi kanggo kabeh warga negara asing lan non-penduduk ing negara kasebut nganti kabar luwih efektif wiwit tanggal 20 Maret. 

▪ California, USA, nerbitake perintah tinggal ing omah tanggal 19 Maret supaya warga ing saindenging negara kasebut supaya ora ana gerakan sing ora penting ing njobo nganti diwenehi kabar luwih lanjut. 

▪ Wiwit 19 Maret, Hong Kong ngumumake manawa kabeh wisatawan sing teka bakal ngalami karantina wajib sajrone 14 dina. 

▪ Sawise nundha penerbangan internasional, Saudi Arabia nundha kabeh penerbangan domestik, bus lan taksi paling ora tanggal 3 April. Qatar nggawe kontrol sing padha karo transportasi umum lokal; bisnis lan kantor umum sing ora penting uga ditutup ing Libanon, Iraq lan Kuwait

▪ Ing Bolivia, Kolombia lan Ecuador wates tanah ditutup wiwit 19 Maret, lan transportasi jarak jauh lan penerbangan ditanggepi. Bates uga ditutup kanggo warga negara asing ing Argentina, Chile, Panama, Costa Rica, Guatemala, Honduras, Peru lan Paraguay

Uni-Eropa (EU) panguwasa nundha teka saka njaba UE menyang negara-negara Area Schengen sajrone 30 dina. 

Kamerun nutup wates daratan, segara lan udhara kanggo kabeh pengunjung manca tanggal 18 Maret nganti luwih dingerteni. 

▪ Ing tanggal 18 Maret, jam kerja kurva sewengi saka 18:00 nganti 06:00 wektu lokal ditrapake ing Tunisia, ing tengah-tengah kunci negara. 

Malaysia ngumumake manawa kabeh penerbangan internasional ditanggepi wiwit 18 Maret lan pendatang asing bakal dilarang mlebu ing negara kasebut paling ora tanggal 31 Maret. 

Spanyol lan Jerman ngumumake pengenalan langkah-langkah skrining tapel wates wiwit tanggal 17 Maret. 

American Airlines (AA) mbatalake mayoritas penerbangan saka AS menyang Eropa lan Asia amarga kurang panjaluk lan lelungan, sawise pesaing Delta Air Lines. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.