Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Jerman Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Friedrichstadt-Palast Berlin ngluwihi VIVID Grand Show sing paling sukses sajrone setaun maneh

Friedrichstadt-Palast Berlin ngluwihi VIVID Grand Show sing paling sukses sajrone setaun maneh
Friedrichstadt-Palast Berlin ngluwihi VIVID Grand Show sing paling sukses
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanthi 689,361 tamu lan adol tiket total € 38.8 yuta, VIVID Grand Show minangka produksi Palast sing paling sukses wiwit taun 1945. Miturut penutupan negara sing diprentah nganti 19 April lan kahanan sing durung mesthi umum babagan wektu sabanjure, runtime saiki Grand Show bakal ditambah nganti musim panas 2021.

Langkah-langkah sing dileksanakake dening pamrentah federal lan negara kanggo ngemot pandemi uga menehi tantangan organisasi utama kanggo Friedrichstadt-Palast. Direktur Jenderal Dr. Berndt Schmidt nerangake: "Kita ndhukung kabeh keputusan Senat Berlin sing tanggung jawab. Ing wektu sing padha, saiki kita kudu nemtokake dalan kanggo masa depan teater kita. ”

Miturut dhawuhe Senator kanggo Budaya lan Eropa, Dr. Klaus Lederer, Palast wis mbatalake kabeh acara amarga kedadeyan ing teater antarane 11 Maret lan 19 April 2020. Luwih saka 40,000 tiket kanggo Grand Show VIVID saiki kudu dideleng -Dipesen utawa dibalekake kanggo tataran sing paling dibukak ing Berlin. Akeh pagelaran sing dibatalake mesthi wis payu - sanajan ing taun kapindho, produksi sing mempesona tetep misuwur banget.

Ing babagan jumlah tamu (545,000) lan penjualan tiket, 2019 minangka taun paling sukses ing Palast nganti saiki.

Nambahi durasi acara kasebut kanggo musim liyane, tegese wong duwe setaun suwene kanggo ngalami Grand Show sing misuwur ing Palast. Loro-lorone pagelaran sing dibatalake lan latihan kanggo produksi tindak lanjut, sing asline direncanakake wulan Maret lan April nanging saiki uga dibatalake, uga gangguan rantai pasokan global (kalebu pangiriman kanggo set panggung lan peralatan teknis) Mesthi nyebabake kahanan sing owah: "Kahanan kita saiki ganti kanthi dinamis lan ora bisa ditebak. Aku percaya tenan manawa potensial VIVID, produksi sing paling sukses nganti saiki, isih ora kesel - sanajan ana wektu penutupan saiki - lan aku yakin manawa bakal bisa terus berkembang. Mula kita bakal nggedhekake runtime Grand Show nganti setaun maneh nganti telung taun kaping pisanan wiwit runtuh Tembok Berlin, ”lanjut Berndt Schmidt.

'Kapan pungkasan sampeyan nindakake apa-apa?' minangka salah sawijining pitakon utama sing diajokake ing VIVID Grand Show. Ora mung para tamu sing kudu takon babagan pitakon kasebut saiki, nalika ndeleng apa sing kedadeyan ing jagad iki akeh lan ing sekitar lingkungane. Palast mangsuli pitakon iki kanthi pahargyan urip sing nyenengake - kayane cocog banget karo kahanan sing mbingungake lan kadang-kadang ora nyenengake. Assemble Palast meh ora sabar ngenteni rame-rame warna iki sing nampilake luwih saka 100 seniman luar biasa sing bakal bisa tepuk tangan. Amarga isih durung jelas manawa 1,900 kursi bakal diidini maneh, Palast berencana nawakake 1,000 kursi kanggo sawetara minggu pisanan sawise dibukak maneh nganti jarak 1.5 meter bisa dijaga ing antarane para tamu yen butuh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov