Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Breaking News Nigeria Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Nigeria ditutup kanggo COVID-19: Dewan Pariwisata Afrika ngucapake keputusan

Nigeria ditutup kanggo COVID-19: Dewan Pariwisata Afrika ngucapake keputusan
duta besar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Pariwisata Afrika wis ngucapake keputusan Pamrentah Federal Nigeria kanggo nutup kabeh bandara internasional ing negara kasebut sing nglarang kabeh penerbangan mlebu lan mlebu sajrone wulan wiwit Senen, 23 Maret 2020. Watesan bakal rampung tanggal 23 April 2020. Penting lan penerbangan darurat bakal diidini.

Kantor pusat Dewan Pariwisata Afrika ing Pretoria nampa update iki saka Duta Besar Nigeria Abigail Olagbaye.

Tanggal 16 Maret Dewan Pariwisata Afrika wis meksa ekonomi Afrika kanggo nutup tapel watese minangka bagean saka langkah kanggo ngemot pandemi Coronavirus. Organisasi, mula, ngapresiasi langkah sing wani lan tegas iki sing ditindakake dening pamrentah Nigeria.

Nigeria ditutup kanggo COVID-19: Dewan Pariwisata Afrika ngucapake keputusan

Whatsapp gambar 2020 03 21 ing 13 03 59

Kanthi tanggepan cepet dening pamrentah Afrika kanggo nyiapake pengaruh lan nyuda kedadeyan Covid 19 sing saya akeh ing saindenging bawana, dipercaya manawa sanajan Afrika bisa nandhang sangsara ing wektu sing cendhak, bakal sukses ngatasi wabah virus iki supaya bisa sukses ing jangka panjang.

Dewan Pariwisata Afrika bubar ngluncurake Pasukan Tugas Pariwisata Covid 19 kanggo Afrika led dening Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB UNWTO.

Pasukan tugas kasebut bakal nyithak jalur pamulihan lan ngrancang rencana lan rekomendasi kanggo resusitasi industri pariwisata bawana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.