24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Negara-negara apa sing durung duwe kasus Coronavirus (durung)?

39 negara apa sing ora duwe Coronavirus?
virus
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ngendi sampeyan bisa menyang, ngunjungi restoran lan nikmati urip tanpa karantina - lan durung kudu kuwatir karo COVID-19?

Saiki, 39 negara ora nglaporake kasus virus corona sing bisa ditindakake.

Nanging COVID-19 sing dikenal kanthi jeneng Coronavirus sumebar agawe ngrusak kabeh planet sing apik. Ing proses kasebut virus mateni wong lan ngrusak industri wisata lan pariwisata global.

Negara-negara nyakup warga ing omah lan lalu lintas udhara meh mudhun dadi nol. 

39 negara ing jagad iki bathi ora duwe kasus COVID-19.

Ing ngisor iki minangka dhaptar negara lan nomer pedunung sing durung nglaporake kasus sing dicurigai utawa dilaporake dianggep negatif.

  • Belize 397,628
  • Botswana: 2,351,627
  • Burundi: 11,890.784
  • Cape Verde: 555,987
  • Komoro: 869,601
  • DPR saka Korea: 25.778,816
  • Dominika: 71,986
  • El Salvador: 6,486,205
  • Eritrea: 3,546,421
  • Negara Federasi Mikronesia: 105,544
  • Grenada: 112,523
  • Guinea-Bissau: 1,968,001
  • Kiribati: 119,449
  • Laos: 7,275,560
  • Lesotho: 2,142,249
  • Libya: 6,871.292
  • Madagaskar: 27,691,018
  • Malawi: 19,129,952
  • Mali: 20,250,833
  • Kepulauan Marshall: 59,190
  • Mikronesia: 115,023
  • Mozambik: 31,255,435
  • Myanmar: 54,409,800
  • Nauru: 10,824
  • Nikaragua: 6,624,554
  • Palau: 18,094
  • Saint Kitts lan Nevis: 53,199
  • Samoa: 198,414
  • Sierra Leone: 7,976,983
  • São Tomé lan Príncipe: 219,159
  • Kepulauan Solomon: 686,884
  • Sudan Kidul: 11,193,725
  • Suriah: 17,500,658
  • Tajikistan: 9,537,645
  • Turkmenistan: 6,031,200
  • Tuvalu: 11,792
  • Vanuatu: 307,145
  • Sahara Kulon:
  • Yaman: 29,825,964
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.