24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Maskapai bakal nutupi, yen sampeyan nyekel COVID-19 ing kapal

viejet
viejet
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Diarani Asuransi Perawatan Kovid Langit, sing kalebu saka US $ 857 nganti maksimalUS $ 8,570 mupangat kanggo kabeh penumpang sing mabur ing penerbangan domestik maskapai saka Maret 23, 2020 kanggo Juni 30, 2020.

Negara kasebut yaiku Vietnam, maskapai kasebut yaiku Vietnam. Vietnam bakal mbayar premi asuransi sing kaku kanggo njamin keamanan para penumpang nalika mabur ing pesawat kasebut.

Penumpang layak entuk jaminan asuransi lan mupangat saka Vietjet sajrone 30 dina wiwit tanggal penerbangan, ora preduli saka sumber panularan.

Kanggo nduweni hak asuransi, para penumpang kudu nyedhiyani kabeh informasi miturut “Syarat lan katemtuan” Vietjet nalika tuku tiket.

Kanggo masa depan sing ijo, maskapai umur anyar, Vietjet uga ngrintis program "Lindhungi planet kita - Terbang karo Vietjet" kanggo nglindhungi Bumi, nyuda risiko bencana alam lan epidemi lan mbantu nggawa nilai-nilai beradab lan apik kanggo masarakat sing urip ing pirang-pirang tujuan sing mabur menyang Vietnam.

Ing jagad sing kebak kahanan sing durung mesthi, Vietjet kepengin nggawa nilai manusiawi, jaminan kanggo para penumpang lan masarakat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.