Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Emirat, Etihad, Air Arabia, Fly Dubai lan Bandara UEA mandheg penerbangan lan transit

emrir
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Emirates Airlines lan Etihad Airways, Air Arabia lan Fly Dubai bakal nundha kabeh operasi penerbangan sajrone 48 jam. Kajaba iku, maskapai asing ora diidini mlebu maneh utawa transit liwat Dubai, Abu Dhabi utawa bandara liyane ing Uni Emirat Arab

Ing Uni Emirat Arab, ing Otoritas Manajemen Krisis Darurat lan Bencana Nasional, NCEMA, lan Otoritas Penerbangan Sipil Umum, GCAA, mutusake kanggo nundha kabeh penerbangan penumpang mlebu lan mlebu lan transit penumpang maskapai ing UAE sajrone rong minggu minangka bagean saka langkah pencegahan sing ditindakake kanggo ngatasi panyebaran COVID-19 . Iki adhedhasar laporan sing diterbitake dina Senen dening Kantor Berita Emirat.

eTurboNews ora bisa nemokake referensi kanggo laporan iki dening agensi berita resmi UEA ing NCEMA utawa situs web GCAA.

Miturut laporan warta, keputusan sing bakal ditaksir maneh bakal diwiwiti ing 48 jam, yaiku dina Rebo, 24 Maret 2020

Ing sawijining pernyataan dina iki, GCAA ujar manawa penerbangan evakuasi kargo lan darurat bakal dibebasake, kanthi mempertimbangkan kabeh tindakan pancegahan sing ditindakake miturut rekomendasi Menteri Kesehatan lan Pencegahan.

"Ujian tambahan lan pengaturan isolasi bakal ditindakake mengko yen pesawat kudu dilindhungi maneh supaya keamanan para penumpang, pesawat udara, lan personel bandara uga nglindhungi risiko infeksi," ujare pernyataan kasebut.

Ing dina Minggu Dubai adhedhasar Emirates Airlines pisanan ujar kabeh penerbangan bakal dibatalake, mengko dina Minggu iki dicabut nganggo dhaptar of penerbangan internasional sing bakal operate. Maskapai paling gedhe nomer loro yaiku Ethihad, maskapai penerbangan Nasional Uni Emirat Arab

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.