Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Indonesia News Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ayana Hotels ngumumke janjian Executive anyar

Hotel YANA ngumumake janji janjian Eksekutif anyar
ahmed
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dumunung mung 12 kilometer saka bandara internasional ing Bali Yana Hotel duwe garis pantai tebing 1.3 kilometer ing ndhuwur Teluk Jimbaran.

Estate seluas 90 hektar iki uga dadi omah RIMBA Jimbaran BALI dening AYANA, resor 403 kamar, lan AYANA Residences, komunitas perumahan pertama sing murni Bali sing terintegrasi karo resor bintang lima. 294 kamar lan suite AYANA campuran elegan ing estetika tradisional Bali, lan saben kamar duwe interior desain, jedhing marmer, balkon kanthi furnitur, lan lawang sing saling nyambungake.

Resor iki uga nduweni 78 vila mewah, lengkap karo kolam terjun pribadi lan latar segara sing luar biasa; spa 22,000 hektar sing nduwe 53 kamar perawatan, kanthi salah siji kolam renang Terapi Laut Laut paling gedhe ing donya lan Spa ing villa Rocks sing ana ing tebing ing ndhuwur Samodra India; 15 papan pangantenan; 12 kolam renang banyu tawar kalebu kolam renang bocah; kolam tanpa wates banyu uyah ing Samodra Pantai ing dhasar jurang; pantai pribadi; 19 papan dhahar; 15 papan rapat; Lapangan golf 18 bolongan; 2 lapangan tenis; dalan jogging; 2 puskesmas; 2 klub bocah lan pusat bisnis.

Stefan Fuchs, General Manager - Hotel AYANA ing Bali

Stefan Fuchs, General ManagerLair lan berpendhidhikan ing Jerman, Stefan miwiti karier ing Panganan lan Minuman ing Eropa, ing kana dadi pejabat proyek katering sing beda-beda kayata EXPO 1998 ing Lisbon lan acara Grand Prix Formula 1. Ing Timur Tengah, dheweke dadi operasi Konferensi Islam lan Game Asia ing Doha, Qatar, lan dadi bagean saka tim pambuka Hotel Ritz-Carlton ing Rusia, Jepang, China lan Bahrain. Antarane 2006 lan 2014 Stefan dadi Klompok Jumeirah. Tujuane Stefan kanggo AYANA yaiku nggampangake citra perusahaan minangka panyedhiya layanan perhotelan mewah sing kuwat lan andal, lokal lan internasional.

Christian Jaquier, Manajer Hotel - Hotel AYANA ing Bali

Christian Jaquier, Manajer HotelLair ing Brasil lan setengah Swiss lan setengah Tionghoa, Christian gabung karo kulawarga AYANA dadi Executive Assistant Manager Kamar ing taun 2015. Dheweke diangkat dadi jabatan Hotel Manager ing taun 2019. Christian ndhukung Stefan Fuchs kanthi ngawasi 775 kamar tamu, suite lan vila pribadi ing AYANA Hotels in Bali. Kanggo njaga saldo operasi hotel sing akeh banget, fokus Christian yaiku telung pilar utama keterlibatan tamu, kinerja finansial lan keterlibatan karyawan. "AYANA minangka resor tujuan unik sing beda karo properti liyane ing pulau kasebut kanthi menehi sing paling apik ing Bali ing sawijining lokasi sing apik banget. Tamu bisa njelajah Pulo Dewa tanpa kudu lunga. Rekomendasi utama aku kalebu nonton pertunjukan Kecak ing Kampoeng Bali, ngombe klapa seger ing Kubu Beach Club lan ndhaptar anak-anak kanggo pelajaran nari Bali ing AYANA Kids Club. ”

Michi Sonoda, Asisten Manajer Eksekutif, Sales lan Marketing - Hotel AYANA ing Bali lan Komodo

Michi Sonoda, Sales & Marketing EAMLair ing Jepang, Michi miwiti karir ing spa lan ritel karo The Ritz-Carlton, Bali ing taun 1997, sing rebranding menyang AYANA Resort and Spa, BALI ing taun 2009. Ing taun 2020 dheweke diangkat dadi Direktur Sales & Marketing menyang EAM, SM posisi, ing endi dheweke tanggung jawab kanggo inisiasi, ngrancang, ngarahake lan ngatur implementasi strategi sales lan marketing kanggo AYANA Hotels. Dheweke ngarahake kegiatan tim Sales, Komunikasi Marketing, Acara lan Reservasi, supaya kabeh kegiyatan selaras karo strategi kompleks perusahaan sing duwe.

Patrick Callarec, Chef Eksekutif - Hotel AYANA ing Bali

Patrick Callarec, Chef EksekutifTanggung jawab nggawe pengalaman kuliner sing menang ing 19 papan asma ing AYANA lan RIMBA, Chef Patrick minangka koki Prancis sing klasik kanthi résumansi bintang lima sing sampurna. Sadurunge gabung karo AYANA, lelungan kuliner diwiwiti ing kutha resor pinggir segara sing apik ing Cannes, Prancis ing taun 1977 lan nggawa dheweke menyang Bali sawise sukses mbukak resort Disney mewah ing Hawaii. Karir Chef Patrick wis nggawa dheweke ing saindenging jagad suwene 25 taun suwene, nalika nyekel sawetara jabatan senior ing restoran mewah sing ana ing merek perhotelan kayata The Ritz-Carlton, Four Seasons lan Le Meridien. "Karirku mesthi ngasah katrampilan kanggo lingkungan sing cepet ing kuliner khas AYANA sing khas, ing endi kita duwe rong hotel kelas internasional sing nyedhiyakake macem-macem masakan internasional ing restoran sing menang."

Manik Sudarsana, Panganan lan Minuman EAM - Hotel AYANA ing Bali Manik Sudarsana, EAM Food & Beverage

Kanthi luwih saka 16 taun pengalaman ing industri perhotelan, Manik Sudarsana rasane kepenak nyambut gawe saka mburi pawon, amarga dheweke ngladeni tamu hotel ing jubin. Sugeng rawuh ing tim manajemen internasional AYANA ing wulan November 2013, profesional Bali iki ngawasi standar layanan paling dhuwur ing 19 restoran lan bar makan unik AYANA, kalebu konsep panggangan kontemporer ing DAVA; BBQ panganan laut ing pantai; lan ajang surup sing apik ing Rock Bar, BALI. "Aku nyoba menehi perhatian paling rinci babagan kabeh sing daklakoni. Aku duwe semangat kanggo layanan sing tanpa cacat lan iki migunani kanggo aku ngatur jabatan pesta lan katering AYANA Hotels. AYANA minangka salah sawijining pilihan utama ing Asia kanggo acara MICE lan acara pernikahan, lan kita pengin njamin supaya saben menu nambah pengalaman tamu kanthi umum. ”

Harry Nugroho, Direktur Panganan lan Minuman - RIMBA Jimbaran BALI dening AYANA

Harry Nugroho, Direktur Panganan & MinumanLair ing Jakarta, Harry miwiti karier keramahan ing Panganan lan Minuman karo Grand Hyatt, JW Marriott lan hotel Intercontinental ing ibukutha Indonesia. Sawise pindhah Bali ing taun 2007, dheweke dadi anggota tim pra-pembukaan Le Meridien Jimbaran banjur, RIMBA Jimbaran BALI dening AYANA. Harry seneng nonton film anyar, nunggang motor lan muter-muter ing Indonesia.
"Visi saya kanggo RIMBA nggawe properti terkemuka ing Jimbaran kanthi layanan luar biasa, konsep inovatif, sambutan wong lan fasilitas sing luar biasa. RIMBA nawakake pilihan akomodasi modern lan swasana santai ing saben sudut. Kanthi sikap positif lan nampani budaya Bali, kita ngawasi para tamu 24/7 lan mesthi ngladeni layanan kasebut ora bisa diarepake. ”

Sylvain Vodermaier, Direktur Kamar - AYANA Resort and Spa, BALI lan The Villas ing AYANA Resort, BALI

Sylvain Vodermaier, Direktur KamarSetengah Prancis lan setengah Jerman, Sylvain miwiti karier keramahan ing Munich, Jerman, sing dilanjutake karo traineeship eksotik ing Mandarin Oriental ing Hawaii, AS. Dheweke uga wis mbukak enem properti ing Berlin, Hamburg, Zurich lan Wina sadurunge miwiti petualangan bisnis Kempinski Hotel ing Beijing, China. Sylvain uga seneng banget babagan olahraga, lelungan lan panganan sing gedhe.

Ahmed El Sandoby, Direktur Wellness and Spa - Hotel AYANA ing Bali

Ahmed El Sandoby, Direktur Wellness and Spa

Lair ing Mesir, Ahmed nganggo basa Inggris lan Arab kanthi lancar. Dheweke kerja ing sawetara merek mewah kayata Four Seasons, Westin, Le Meridien lan Jumeirah ing Mesir, Bahrain, UEA lan Arab Saudi. "Aku seneng bisa adhedhasar ing Bali amarga aku tresna banget karo getaran tropis ing pulau, gaya urip santai, greenery, gunung lan pantai wiwit kaping pisanan ing pulau Dewa. Rencana profesional saya kanggo AYANA Wellness and Spa yaiku supaya dadi tujuan ing sawijining tujuan, nggawa konsep kesehatan kabeh saka program penurunan bobot, kahanan, nutrisi nganti fisioterapi. Aku seneng mlayu, menyang gym lan mangan kanthi sehat, nanging ora bisa nolak sepiring pasta sing apik. ”

Jones S. Widjaja, Direktur Keuangan - Hotel AYANA ing Bali lan Komodo

Jones S. Widjaja, Direktur Keuangan

Wis nem taun kerja ing Hotel AYANA, warga asli Indonesia iki duwe gelar MBA saka California State University ing Long Beach lan Sertifikasi Akuntan Manajemen (CMA) nalika uga ngupayakake entuk Sertifikasi Analis Keuangan sing anyar. Jones ngurus Hotel AYANA ing pulau-pulau Bali lan Flores. Dheweke seneng renang, fotografi, nanging panganan sing disenengi yaiku sate lan steak sing apik.

Nyoman Suryawan, Asisten Direktur Teknik - Hotel AYANA ing Bali

Nyoman Suryawan, Asst. Direktur TeknikLair ing Bali, warga Indonesia iki wis luwih saka patang taun kepungkur karo AYANA. Dheweke miwiti posisi RIMBA dadi Kepala Insinyur lan banjur munggah pangkat dadi jabatane saiki, sing ngawasi kabeh Hotel AYANA ing pulau kasebut. Nyoman nduweni kualifikasi 'mesin teknis' saka Universitas Udayana ing Bali, Indonesia. Dheweke seneng main bal-balan lan basket nalika panganan sing disenengi yaiku Cina.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.