Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News Vietnam News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Vietjet ngenalake asuransi COVID-19 kanggo ningkatake lelungan domestik

Pilih basa sampeyan
Vietjet ngenalake asuransi COVID-19 kanggo ningkatake lelungan domestik
Vietjet ngenalake asuransi COVID-19 kanggo ningkatake lelungan domestik
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai penerbangan Vietnam, Vietnam, nawakake asuransi SKY COVID CARE kanggo kabeh penumpang sing mabur ing penerbangan domestik wiwit 23 Maret 2020 nganti 30 Juni 2020.

Kanthi asuransi kasebut, para penumpang bisa entuk jaminan asuransi lan entuk manfaat saka Vietjet sajrone 30 dina wiwit tanggal penerbangan, ora preduli saka sumber panularan.

Vietnam bakal mbayar nganti puluhan milyar premi asuransi Vietnam Dong kanggo njamin keamanan para penumpang nalika mabur ing pesawat modern lan nyaman sing dilayani dening kru kabin sing enom lan profesional. Keamanan penumpang lan kru kabin dilindhungi ing level paling dhuwur tumrap kabeh risiko Covidien-19.

Kanggo nduweni hak asuransi, para penumpang kudu nyedhiyani kabeh informasi miturut “Syarat lan katemtuan” Vietnam nalika tuku tiket lan nggunakake layanan penerbangan; lan tundhuk marang kabeh peraturan babagan pencegahan lan kontrol Covid-19 ing Vietnam, Menteri Kesehatan lan panguwasa lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov