24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Martinique News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Martinique ndhesek turis supaya mulih

Martinique ndhesek turis supaya mulih
Watesan lelungan Martinique njaluk turis supaya mulih
ditulis dening editor

Amarga nyebar COVID-19 coronavirus, Pamrentah Prancis wis nggawe sawetara langkah kanggo ngemot lan nyuda panyebaran Coronavirus ing kabeh wilayah kasebut kalebu watesan perjalanan Martinique. Mula, Otoritas Martinique (CTM), Otoritas Pariwisata Martinique, Pelabuhan Martinique, Bandara Internasional Martinique, Badan Kesehatan Daerah (ARS) bebarengan karo kabeh perusahaan sektor publik lan swasta melu aktif nglawan panyebaran virus sing njamin keamanan warga lan tamu saiki.

Nanging, kanthi kedadeyan sing ora dikarepake iki, kabeh tamu disaranake bali menyang omah.

Ing ngisor iki minangka ringkesan watesan sing dileksanakake ing Martinique:

Bandara

Sesuai karo watesan perjalanan Pamaréntah Prancis, Bandara Internasional Martinique ora ngidini mlebu mlebu manèh (luang, kunjungan kulawarga lsp.) Menyang Pulo. Lan minangka langkah luwih adoh kanggo mungkasi panyebaran COVID-19, kabeh penerbangan internasional menyang / saka Martinique wis diganggu wiwit 23 Maret 2020.

Layanan udara mung bakal diidini kanggo:

1) Manunggalake kulawarga karo bocah utawa wong sing gumantung

2) Kewajiban profesional sing dibutuhake banget kanggo kelanjutan layanan penting,

3) Syarat kesehatan.

Kapasitas transportasi penerbangan saka Martinique menyang Prancis wis dikurangi dadi telung kriteria sing padha nalika tanggal 22 Maret tengah wengi. Aturan sing padha ditrapake ing antarane 5 Pulo Prancis ing jaban rangkah: Saint-Martin, Saint-Barth, Guadeloupe, Guyana Prancis lan Martinique.

Operasi pelayaran

Otoritas Pelabuhan Martinique mandheg kabeh panggilan pelayaran sing dijadwalake musim iki. Panjaluk mandheg teknis bakal ditrapake kanthi cilik. Kegiatan transportasi kontainer tetep dijaga, uga bahan bakar minyak lan minyak.

Pengangkutan Laut

Amarga penurunan kapasitas penumpang sing diidini dening panguwasa Prancis; kabeh transportasi maritim dilereni soko tugas.

Marinas

Kabeh kegiyatan ing Marina ora diterusake.

Hotel & Villa

Amarga watesan perjalanan, umume hotel lan penyewaan villa bakal mandheg kegiyatane, nalika ngenteni mangkat para tamu pungkasan. Ora oleh tamu anyar, lan kabeh fasilitas kayata kolam renang, spa lan kegiatan liyane ditutup kanggo umum.

Kegiatan Leisure & Restoran

Amarga karantina sing ditindakake dening Pamrentah Prancis, kegiyatan santai, restoran & bar ditutup kanggo masarakat. Mung restoran ing njeron hotel lan tamu sing isih operasi, nganti mangkat para tamu pungkasan.

Kagiyatan Ekonomi

Sesuai karo watesan sing berlaku, kabeh bisnis ditutup, lan transportasi umum ora bisa digunakake maneh. Pangecualian digawe kanggo kegiyatan penting kayata supermarket, bank lan apotek.

Kabeh warga duwe kewajiban tetep dikurung nganti dakelingi maneh. Kanggo maksud apa wae sing dibutuhake, kayata pasokan panganan, alasan kebersihan utawa kegiatan kerja penting, sertifikat pengecualian, sing kasedhiya ing situs web Prefektur Martinique, wajib banget.

Kanggo nganyari lan informasi luwih lengkap babagan COVID-19 lan langkah-langkah sing ditindakake ing Martinique, bukak Prefektur Situs web Martinique.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.