Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

GOL nyuda jaringan, njaga layanan kanggo kabeh kutha ibukutha Brasil

Pilih basa sampeyan
GOL nyuda jaringan, njaga layanan kanggo kabeh kutha ibukutha Brasil
GOL nyuda jaringan, njaga layanan kanggo kabeh kutha ibukutha Brasil
ditulis dening Kepala Editor Tugas

GOL Linhas Aéreas Inteligentes SA, Brasil maskapai domestik paling gedhe, ngumumake panyesuaian luwih saka jaringan penerbangan domestik, sing efektif wiwit periode Maret 28 (Setu) nganti Bisa 3 (Minggu), kanggo nanggepi panjaluk sing kurang nalika pandemi coronavirus. Nalika wong Brasil njupuk langkah sing tanggung jawab kanggo jarak sosial lan ora lelungan, GOL bakal njaga jaringan penting 50 penerbangan saben dina antara bandara Internasional São Paulo ing Guarulhos (GRU) lan 26 ibukutha liyane Brazil. Kabeh operasi regional lan internasional GOL rutin bakal ditundha. Iki nyuda total kapasitas pesawat GOL nganti udakara 92% ing pasar domestik lan 100% ing pasar internasional nganti wiwitan Mei.  

Luwih saka rong puluh taun layanane kanggo masarakat Brasil, GOL tetep setya nindakake apa wae kanggo mbantu negara liwat pandemi iki. Kanthi nyedhiyakake layanan penting iki, Perusahaan bakal bisa ngeterake barang-barang penting kayata obat-obatan lan organ, uga Pelanggan sing kudu lelungan. Liwat peran ing Brasil infrastruktur transportasi lan rantai pasokan, GOL bakal terus golek solusi lan nyedhiyakake pitulung kanggo pamrentah kanggo ngatasi tantangan sing durung pernah ana sadurunge kanggo negara kasebut.

Perusahaan bakal ngatur layanan penerbangan miturut panjaluk tartamtu saka kutha-kutha ibukutha kasebut, lan nyedhiyakake penerbangan tambahan yen dibutuhake menyang tujuan regional lan internasional. GOL uga bakal nyuda watesan wektu kanggo koneksi, sing bakal njamin sambungan antarane ibukota nganti 24 jam.

GOL ngeculake prosedur normal kanggo ngganti karcis, saengga Pelanggan sing duwe penerbangan dipesen Maret 28 liwat kanggo Bisa 3 duwe pilihan kanggo ngganti tiket tanpa biaya tambahan, saengga bisa nyegah watesan perjalanan. Perusahaan nyengkuyung Pelanggan nggunakake saluran digital nalika ngowahi rencana plancongan supaya luwih gampang, gampang, lan keamanan kanthi ngindhari papan umum. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov