Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia News Keslametan transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Terdampar ing Vietnam: Bambu Airways nggawa wong Eropa mulih

20200325 2760413 1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bekerjasama karo Kedutaan Besar Ceko ing Vietnam, tanggal 25 Maret, Bambu Airways nglakokake penerbangan charter kamanungsan saka Hanoi kanggo Prague - ibukutha ing Czech Republic kanggo ngulihake Warga Eropa.

Bebarengan, pesawat kasebut uga ngangkut barang-barang bantuan medis sing diwenehake dening Pamrentah Vietnam menyang Czech Republic kanggo ndhukung Czech Republic nalika ngatasi kekurangan peralatan medis nalika kahanan Covid-19 saya rumit.

Flight mangkat jam 8: 20 am tanggal 25 Maret saka Bandara Internasional Noi Bai - Hanoi kanggo Prague, Republik Ceko, nggawa 280 penumpang Ceko lan Eropa.

Bambu Airways nggunakake Boeing 787-9 Dreamliner sing jembar kanggo ngoperasikake penerbangan khusus iki. Minangka salah sawijining pesawat paling jembar paling modern ing kulawarga 787, Boeing 787-9 Dreamliner duwe akeh fasilitas canggih kanggo nyuda lemes saka penumpang sajrone pesawat jarak jauh.

Penumpang sing pengin pesen penerbangan iki bisa ngubungi Kedutaan Besar Ceko ing Vietnam langsung kanggo rincian liyane.

Penerbangan kasebut minangka penerbangan nonstop pertama maskapai domestik Vietnam menyang Czech Republic amarga kerja sama antarane Kedutaan Besar Ceko ing Vietnam lan Bambu Airways. Penerbangan kasebut luwih migunani nalika nyedhiyakake tujuan sosial lan kemanusiaan nalika kabeh jagad gabung karo perang nglawan Covid-19.

Prosedur sing ketat kanggo njamin keamanan

Kanggo nyilikake risiko panularan penyakit, perwakilan Bambu Airways ujar manawa maskapai kasebut kanthi ketat lan lengkap tundhuk marang peraturan, rekomendasi saka pejabat domestik lan manca negara.

Kru pesawat, layanan lan staf teknis kanggo pesawat iki minangka personel sing duwe pengalaman lan ahli sing dipilih kanthi tliti lan dilatih kanggo njaga keamanan kesehatan maksimal kanggo penumpang lan kru.

Maskapai iki uga koordinasi karo pihak berwenang kanggo mriksa kesehatan kabeh penumpang sadurunge mlebu.

Sawise bali saka Prague, pesawat kasebut bakal diinfeksi ing kabeh kokpit, penumpang lan kargo kompartemen miturut standar paling dhuwur kanggo nyegah risiko infeksi virus.

Nguatake Vietnam - Hubungan Ceko

Operasi pesawat iki nuduhake upaya ngiringi agensi diplomatik lan penumpang ing konteks Covid-19. Bambu Airways ngarepake pesawat kasebut Hanoi - Prague uga bakal menehi kontribusi praktis kanggo nguatake Vietnam - Czech Republic hubungan lan kerja sama, utamane ing taun 2020 nalika negara kasebut ngrayakake 70 taun anggone nggawe hubungan diplomatik.

Ing rencana pangembangan jaringan penerbangan internasional Bambu Airways, ing Czech Republic uga tujuan pertama minangka posisi "gateway anyar" bawana.

Wiwit pungkasan taun kepungkur, Bambu Airways wis rampung persiyapan kanggo ngoperasikake rute langsung Hanoi - Prague kanthi frekuensi penerbangan 2 saben minggu lan bisa nambah gumantung karo kabutuhane para penumpang. Rute penerbangan iki diarepake bakal bisa ditindakake nalika kahanan pasar cukup stabil kanggo njamin keamanan kesehatan maksimal kanggo para penumpang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.