Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Keslametan Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pusat Panggilan Resor Sandal & Pantai: Pesenan sing Ana Saiki - Kita Bakal Nelpon Sampeyan

Pilih basa sampeyan
Resor Sandal & Pantai: Yen Sampeyan Wis Pesenan sing Saiki, Kita Bakal Nelpon Sampeyan
Sandal & Pantai resort kalebu kabeh penghargaan paling dhuwur
ditulis dening editor

Amarga penutupan bandara kanthi tiba-tiba lan watesan perjalanan, Resor Sandal & Pantai call center kepeksa nundha kabeh telpon sing mlebu supaya bisa menehi transaksi kanthi pesenan. Klompok resor pengin njamin manawa para tamu bakal ngubungi kanthi urutan miturut tanggal tekane lan uga bakal nganyari saben dina kanggo nglaporake babagan proses kritis iki.

Ngregani tamu lan wektu lan karaharjan mesthi dadi standar Sandal. Pusat Panggilan Sandal & Pantai Resor njaluk ngapura amarga ana kasusahan lan njaluk sabar lan pangerten sajrone iki Pandemik COVID-19 coronavirus.

Ing ngisor iki minangka pesen tulus sing dikirim menyang tamu saka Pendhiri & Ketua Resor Sandal & Pantai:

Para rawuh ingkang minulya,

Ora bisa mbayangake pengaruh krisis kesehatan global sing bakal ditindakake ing jagad iki. Ing jaman saiki, lan saiki luwih saka saiki, keamanan lan kesehatan para tamu sing dihargai paling penting.

Peringatan perjalanan global pungkasan, ditambah karo pembatalan maskapai penerbangan, meksa kita nggawe keputusan angel nutup kabeh Sandal lan Pantai Resor saka periode 30 Maret - 15 Mei 2020. Mula, kita ora bakal bisa nampa kedatangan sing anyar 23 Maret 2020.

Kita uga pengin nyuda rasa kuwatir tambahan babagan plancongan mbesuk. Mangga ora nelpon kita amarga tim sing darmabakti bakal nyedhaki sampeyan kanthi pribadi kanggo mbiyantu nyusun rencana maneh mbesuk. Kanthi cara iki, sampeyan bisa luwih sithik nggunakake wektu kanggo nyedhaki kita lan luwih akeh wektu karo wong sing sampeyan tresnani.

Karibia tahan banter. Kita mesthi bali kanthi luwih apik, kuwat lan luwih semangat tinimbang sadurunge. Kita janji wektu iki ora bakal ana sing istiméwa!

Kita bakal njupuk wektu iki kanggo nambah luwih apik ing resort, supaya kita bakal terus ngluwihi pangarepan lan menehi sampeyan liburan sing kalebu mewah sing pancen pantes.

Sampeyan milih Sandal Resorts amarga merek sing bisa dipercaya. Yen wis waktune wis pas, sampeyan bisa ngandel yen wis ana ing kene, siyap nampani sampeyan kanthi mbukak lan eseman sing anget.

Katresnan iku kabeh sing dibutuhake,

Hon. Gordon "Butch" Stewart, OJ, CD, Hon. LLD

Pendhiri & Ketua Resor Sandal & Pantai

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.