24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica nyathet 4 kasus anyar COVID-19

Dominica nyathet 4 kasus anyar COVID-19
Dominica nyathet 4 kasus anyar COVID-19
ditulis dening editor

Dominica nyathet 4 kasus anyar saka Covid-19 tanggal 25 Maret 2020, nggawa total kasus sing dikonfirmasi dadi 11. Pengumuman kasebut digawe dening Epidemiologis Nasional (Ag), Dr. Shulladin Ahmed ing briefing pers ing Maret 25, 2020.

Total 142 conto wis diklumpukake kanggo dites, lan 118 sing wis dites. Tes COVID-19 ditindakake ing laboratorium pamrentah sing ana ing Rumah Sakit Persahabatan Dominika China lan asil kasedhiya 24 jam. Wolung puluh enem (86) wong saiki manggon ing fasilitas karantina pemerintah ing sisih lor pulau kasebut. Unit isolasi COVID-19, sing bisa ngenggoni 8 pasien, wis didegake ing rumah sakit utama ing Roseau, lan pusat medis COVID-19 khusus sing bisa nampung 25 pasien kanthi fungsional ing sisih lor pulau kasebut.

Tim medis kanthi katrampilan khusus, kalebu 25 perawat, 6 dokter, lan 4 teknisi laboratorium saka Kuba bakal ana ing pulau kasebut wiwit tanggal 26 Maret 2020 kanggo mbantu Dominica ing perang nglawan COVID-19.

Amarga kenaikan jumlah kasus COVID-19 sing dikonfirmasi, bandara negara kasebut ditutup kanggo kabeh penerbangan sing ora penting wiwit tengah wengi 25 Maret 2020. Kajaba iku, kabeh rapat sing ora penting diwatesi ora luwih saka 10 wong. Rapat sing ora penting kalebu restoran, greja, fasilitas olahraga lan rekreasi, gym, bioskop, klub malam, bar lan umume kantor pemerintah.

Dominikan didhukung kanggo melu perang nglawan COVID-19 kanthi nindakake kabersihan ngumbah tangan sing bener, tata cara pernapasan / batuk sing apik, minimalake kunjungan menyang warga senior lan wong sing duwe kondisi sadurunge, aja ngrangkul lan goyang tangan. Perdana Menteri Dominika, Hon. Roosevelt Skerrit, duwe saran iki kanggo umate, "Wong sing duwe kondisi sing ndasari, kita njaluk sampeyan adoh, tetep omah. lan rungokake saran resmi saka Kementerian Kesehatan. "

Kanggo informasi luwih lengkap ing Dominika, kontak Temokake Otoritas Dominika jam 767 448 2045. Utawa, kunjungi Dominika situs web resmi: www.DiscoverDominica.com, tindakake Dominika on Twitter lan Facebook banjur deleng video ing YouTube.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.