Breaking Grenada News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Watesan Enhanced Grenada: Wara-Wara Darurat Terbatas

Pilih basa sampeyan
Watesan Enhanced Grenada: Wara-Wara Darurat Terbatas
Watesan Enhanced Grenada: Wara-Wara Darurat Terbatas
ditulis dening editor

Pamrentah Grenada ningkatake watesan minangka bagean saka upaya terus kanggo nyuda panyebaran COVID-19 ing negara tri-pulau.

Minangka bagean saka pendekatan proaktif kanggo nyegah panyebaran komunitas COVID-19, Grenada ngumumake kahanan darurat winates kanggo 21 dina, wiwit dina Rebo, 25 Maret 2020 jam 6 sore Warga bakal diidini ninggalake omah ing antarane jam 5 esuk lan 7 sore kanggo nindakake kegiyatan sing wis ditemtokake.

Grenada negesake kasus COVID-19 sing pertama nalika dina Minggu, 22 Maret, lan langkah-langkah kasebut diumumake kanggo nglindhungi nyawa warga Grenadians lan pengunjung ing gisik. Menteri Kesehatan terus ndhesek masarakat supaya nindakake kabersihan tangan, batuk lan wahing sing tepat, lan njaga jarak sosial paling ora 6 kaki.

Sajrone sawetara dina kepungkur, pamrentah ngumumake penutupan wates amarga watesan sing luwih apik ing Grenada kaya ing ngisor iki:

- Efektif 11:59 pm Minggu, 22 Maret, lan nganti kabar luwih cepet, Bandara Grenada bakal ditutup kanggo kabeh lalu lintas penumpang komersial. Pesawat sing nggawa kargo lan tenaga medis sing wis disetujoni bakal diidini, yen prelu.

- Efektif 11:59 pm Senin, 23 Maret, ora ana anggota kru kapal komersial sing diidini utawa diwenehake "Shore Leave. Anggota kru mung diidini ing darat amarga alasan operasional sawise nampa ijin saka Otoritas Pelabuhan.

- Efektif 11:59 pm dina Jumuah, 20 Maret, kabeh kru lan penumpang ing Pleasure Craft lan pesawat langsung ora diidini mudhun ing pesisir Grenada, Carriacou lan Petite Martinique. Kabeh penumpang lan kru disaranake kontak liwat VHF lan tindakake prosedur sing diwenehake kanggo nampa pasokan lan bahan bakar, yen dibutuhake.

Amarga fluida pandemi COVID-19 global, kabeh penasihat perjalanan udara lan kapal pesiar bisa diganti, amarga kasedhiya informasi luwih lengkap. Kanggo informasi luwih lengkap babagan watesan Grenada sing luwih apik, bukak kaca web Pamrentahan Grenada ing www.mgovernance.net/moh/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.