Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Investments Warta Pecah Liberia News Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Lagu Coronavirus! Dibintangi karo Presiden George Welsh saka Liberia

Rungokake Lagu Coronavirus: Presiden St George George Welsh saka Liberia
pres
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Iki Afrika, iki Gaya Afrika sing bakal disenengi! Menehi pesen marang masarakat Liberia, Kepala Negara nyanyian iki, Presiden George Welsh gelut karo COVID-19 kanthi lagu.

George Weah minangka presiden Liberia Negara Afrika Kulon. Liberia duwe 3 kasus Coronavirus. Presiden ngerti carane perang dadi mantan bintang bal-balan. Dheweke pengin njaga sawetara kasus virus ing negarane lan duwe solusine. Ing proses kasebut, dheweke nyoba nyelehake Liberia ing peta bisnis pertunjukan internasional.

Presiden kasebut pengin wong Liberia netepi sawetara aturan sing gampang, mula virus kasebut ora bakal nyebar ing negarane. Kanggo pesen iki diwartakake marang rakyat, Presiden Weah bergegas menyang studio rekaman dhewe sing dibangun kanggo nguatake seniman lokal.

Ing lagune, "Ayo Ayo Jaga Bareng lan Perang Coronavirus", Presiden nerangake kepiye virus ditularake lan njaluk wong Liberia njupuk tindakan pencegahan sing dibutuhake sing diumumake dening pejabat kesehatan lan ahli kanggo ngalahake penyakit iki.

Presiden kasebut bermitra karo musisi Injil lan para penyanyi sekuler lokal kanggo ngasilake lagu anti-coronavirus.

"Bisa uga ibumu, bisa uga bapak, sedulur, lan sedulurmu. Ayo padha ngadeg bareng-bareng nglawan penyakit reged iki. Jinis apa sing kita urip tanpa mesthi, ora ana keamanan apa wae, nanging kabeh bisa uga, "Weah ngomong ing lagu kasebut.

Pamrentah wis ngetrapake sawetara langkah ing rong wilayah ing negara kasebut, kalebu larangan nglumpukake umum; sekolah lan omah ibadah ditutup uga suspensi penerbangan kanggo mbatesi panyebaran Covid-19.

Weah ngarep-arep supaya para pecinta musik ing saindenging negara kasebut udakara 4.5 yuta wong supaya Covid-19 ora nyebar maneh tinimbang telung kasus sing wis dikonfirmasi ing ibukutha Monrovia.


Klik ing YOUTUBE ing ngisor iki kanggo ngrungokake The Coronasong


Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.