Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

LATAM mung bakal nerusake Layanan USA lan Chili

LATAM mung bakal nerusake Layanan USA lan Chili
latam
Avatar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

LATAM Airlines Group lan afiliasine ngumumake dina iki yen bakal nundha sawetara layanan internasional tambahan nganti 30 April 2020, amarga ana watesan perjalanan sing ditindakake dening pejabat nasional lan permintaan sing luwih murah amarga saka pandemi COVID-19 (Coronavirus).

Penumpang sing kena batal penerbangan ora prelu tumindak langsung. Nilai tiket kasebut kanthi otomatis dianakake minangka kredit kanggo lelungan mbesuk kanthi kemampuan ngrancang ulang penerbangan nganti 31 Desember 2020, tanpa biaya tambahan.

Penerbangan internasional sing bakal terus operasi kanthi frekuensi winates:

  • LATAM Airlines Brasil lan LATAM Airlines Group bakal ngoperasikake layanan antarane Santiago / SCL lan São Paulo / GRU.
  • LATAM Airlines Brasil lan LATAM Airlines Group bakal terus mabur saka São Paulo menyang Miami lan New York uga ngladeni Miami lan Los Angeles saka Santiago.

Kesinambungan rute kasebut, utawa nerusake layanan internasional liyane, bakal gumantung karo owah-owahan watesan perjalanan sing dileksanakake dening negara-negara ing ngendi klompok kasebut makarya lan nuntut lan bakal dikomunikasikan ing wektu sing tepat.

Kabeh rute internasional liyane sing dioperasikake dening LATAM Airlines Group lan afiliasine bakal ditanggepi sementara.