24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Maladewa News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Maladewa mbantah resort sing mbayar biaya pembatalan

MATATO
MATATO
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Asosiasi Agen Perjalanan Maladewa lan Operator Tur (MATATO) minangka organisasi nirlaba sing wis digunakake sajrone 14 taun kepungkur kanggo pangembangan berkelanjutan agen perjalanan lokal ing Maladewa

Saiki, Maladewa mung duwe 17 kasus COVID-19 lan durung ana sing tiwas.

Amarga krisis global amarga wabah coronavirus (COVID-19) lan darurat kesehatan masyarakat sing dadi keprihatinan internasional sing diumumake dening Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), organisasi kasebut wis kerja sama karo kabeh menteri lan pejabat pamrentah sajrone sawetara minggu kepungkur, ngevaluasi pengaruh kahanan lan nyiapake kanggo pemulihan pasca pandemi.

Organisasi kasebut prihatin lan nggayuh kabeh anggota kanggo nglancarake kabijakan pembatalan.

Asosiasi kasebut ndhesek kabeh resort, wisma, liveaboard, lan hotel kanggo ngidini fleksibilitas ing kabijakan pembatalan, saéngga owah-owahan data kanggo pesenan saiki.

Asosiasi kasebut uga wis dialog karo Menteri Pariwisata babagan keprihatinan kasebut lan bakal ngupayakake menehi pitulung legal kanggo para anggotane sing ngadhepi tantangan babagan pembatalan sing ora etis lan pangowahan tanggal, sing ditindakake sawetara resort. Iki dudu wektu kanggo mbedakake lan bias antarane agen lokal lan operator tur manca sing sayangé wis kita deleng sadurunge, minangka praktik sing ora nyenengake para resor.

Organisasi kasebut uga ngelingi akeh resort, wisma, liveaboard, lan hotel sing ndhukung bisnis lan agen perjalanan.

Kejutan ekonomi global saka Covid-19 wis luwih cepet lan luwih abot tinimbang krisis finansial global 2008 lan uga Depresi Gedhe, mula penting banget kanggo kabeh pemangku kepentingan supaya bisa kerja bareng metu saka negara sing kuwat iki. tujuan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.