24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News Warta Breaking Samoa Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Samoa bakal dadi tuan rumah kontes Miss Pacific Pacific

Samoa bakal dadi tuan rumah kontes Miss Pacific Pacific
Samoa bakal dadi tuan rumah kontes Miss Pacific Pacific
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Miturut pandemi saiki, Samoa pengin ngrewangi para plancong supaya tetep ngalamun babagan rencana plancongan mbesuk, supaya bisa dikirim Covid-19.

Pesta Miss Pacific Islands tahunan bakal dianakake ing Samoa wulan November iki, sawise menang Miss Samoa 2019, Fonoifafo Nancy McFarland-Seumanu.

Para kontes Miss Samoa lan Kepulauan Pasifik dadi bagean saka budaya lan tradhisi Samoa sing wis urip luwih saka 30 taun. Sing bakal ditindakake ing Apia ing wulan September 2020, Miss Samoa darmabakti kanggo nyengkuyung kesempatan kanggo wanita nom-noman Samoa. Wiwit taun 1986, Kepulauan Treasured ing Pasifik Kidul wis milih pemenang sing begja liwat kontes kasebut, sing tugas dadi wakil lan promosi Samoa kanthi regional lan internasional. Pemenang uga kerja dadi duta besar negara-negara ing taun-taun pamrentahane.

Pemenang Miss Samoa terus bersaing ing kontes Miss Pacific Islands, sing dadi platform kanggo promosi kabeh wilayah Kepulauan Pasifik. Didegake dening pamrentah Samoa ing 1987, acara kasebut ngakoni atribut, intelijen, lan bakat para wanita Kepulauan Pasifik kalebu kontribusine kanggo urusan regional.

Kepulauan Miss Pacific bakal dileksanakake ing Apia ing wulan November iki, sawise menang Samoa sajrone kontes ing Papua New Guinea taun kepungkur. Saben taun, perwakilan nganti 2019 Pulo Pasifik saingan kanggo makutha kasebut. Para kontestan taun kepungkur kalebu Miss Samoa, Miss American Samoa, Miss Cook Islands, Miss Fiji, Miss Marshall Islands, Miss Nauru, Miss Papua New Guinea, Miss Solomon Islands, Miss Tahiti, Miss Tonga, Miss Tuvalu, lan Miss Wallis & Futuna.

Acara kasebut mengeti budaya lan kaendahan tujuan sing luar biasa. Iki bisa diraih liwat koreografer sing cerdas ing pagelaran para kontestan dening seniman lokal lan para pengrajin lokal sing duwe talenta saka negara-negara Pulo Pasifik. Nganti saiki, Samoa menang judhul Miss Pacific Islands kaping 7, kalebu taun kepungkur, dadi negara Kepulauan Pasifik nomer loro sing menang kaping pirang-pirang kaping, sawise Kepulauan Cook, sing menang 14 kali.

Perayaan taun iki uga bakal padha karo perayaan 30 taun Festival Teuila, acara taunan paling gedhe ing Samoa sing nampilake musik, joget, panganan, lan kerajinan paling apik ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov