Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Ukraina News Kanada Breaking News angkara Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Penasihat Khusus kanggo tanggapan Kanada babagan tragedi Ukraina International Airlines

Pilih basa sampeyan
Penasihat Khusus kanggo tanggapan Kanada babagan tragedi Ukraina International Airlines
Penasihat Khusus kanggo tanggapan Kanada babagan tragedi Ukraina International Airlines
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Tanggal 8 Januari, Ukraina International Airlines Flight PS752 ditembak mudhun ing cedhak Tehran dening rudal lumahing Iran, tiwas 176 wong, kalebu 55 warga Kanada lan 30 warga permanen.

Perdana Menteri, Justin Trudeau, dina iki ngumumake janjian saka Honoural Ralph Goodale dadi Penasihat Khusus kanggo Pamrentah Kanadatanggepan terus-terusan kanggo tragedi Ukraina International Airlines PS752 Flight.

Minangka Penasihat Khusus, Pak Goodale bakal mriksa pelajaran sing dipelajari saka Penerbangan Internasional Ukraina PS752 lan bencana udara liyane, kalebu Penerbangan Ethiopian Airlines 302 lan Penerbangan India 182. Dheweke bakal nggawe kerangka kerja kanggo nuntun tanggapan Kanada babagan bencana udara internasional lan menehi rekomendasi babagan praktik paling apik, kalebu saran babagan alat lan mekanisme sing dibutuhake kanggo nyegah kedadeyan mbesuk. Dheweke bakal ndhukung Menteri Luar Negeri lan Menteri Perhubungan ing karya iki.

Quotes

"Tragedi Ukraina International Airlines ora tau kedadeyan, lan kulawarga lan korban sing dikepengini kudu ngerti kepiye lan kenapa kedadeyan kasebut. Nalika ngupayakake tanggung jawab, keadilan, lan penutupan sing kudu ditindakake, kita uga kudu nggawe strategi babagan carane nanggapi bencana udara internasional kanthi paling apik. Aku yakin manawa Ralph Goodale duwe pengalaman kanggo mbantu kita ngenali praktik paling apik, lan ndhukung upaya supaya kulawarga bisa menehi ganti rugi kanthi bener. Aku uga pengin njupuk kesempatan iki kanggo matur suwun marang Sekretaris Parlementer Omar Alghabra amarga kabeh sing wis ditindakake. ”

- Rt. Hon. Justin Trudeau, Perdana Menteri Kanada

"Turunan tragis Ukraina International Airlines Flight PS752 nduduhake pentinge kolaborasi lan kerja sama internasional sawise tragedi penerbangan internasional. Liwat ketua Grup Koordinasi lan Respon Internasional, Kanada nduduhake kepemimpinan kanggo kerja sama karo komunitas internasional kanggo njamin keadilan kanggo kulawarga korban. Ing sawetara wulan mbesuk, aku bakal kerja bareng Ralph Goodale kanggo ngenali praktik lan pelajaran paling apik liyane saka tragedi iki kanggo nyegah tragedi kaya ngono mbesuk. ”

—Angkang Hon. François-Philippe Champagne, Menteri Luar Negeri

Cepet Facts

  • Kanada, Ukraina, Swedia, Afghanistan lan Inggris nggawe Klompok Koordinasi lan Respon Internasional kanggo ndhukung kulawarga korban tragedi Penerbangan Internasional Penerbangan PS752 Ukraina. Grup kasebut nduweni tujuan kanggo nggawe investigasi lengkap lan transparan babagan panyebabe kacilakan fatal supaya kulawarga lan wong sing dikasihi bisa nampa wangsulan sing cocog.
  • Ing Konferensi Keamanan Munich ing Februari 2020, Perdana Menteri ngumumake manawa Kanada nyebabake pangembangan Strategi Langit Aman sing global, sing bakal nggabungake mitra kanggo nggawe praktik umum kanggo nglindhungi penumpang saka risiko mabur ing utawa cedhak zona konflik manca.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov