Airlines Airport Breaking News Indonesia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Darurat nasional: Indonesia nglarang kabeh kedatangan lan transit dening wong asing

Pilih basa sampeyan
Darurat nasional: Indonesia nglarang kabeh kedatangan lan transit dening wong asing
Presiden Indonesia Joko Widodo
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Presiden Indonesia Joko Widodo ngumumake darurat kesehatan umum nasional amarga wis rampung Covid-19 epidemi saiki, lan ngumumake langkah-langkah kanggo mbantu wong sing duwe penghasilan luwih murah. Langkah kasebut kalebu ngembangake kesejahteraan sosial, pitulungan panganan lan menehi diskon tarif listrik lan ngilangi.

114 infeksi virus corona anyar dikonfirmasi ing Indonesia dina Selasa, lan gunggunge ana 1,528, ujare pejabat Kementerian Kesehatan. Ana 14 wong liyane sing tilar donya, njupuk korban dadi 136, miturut Achmad Yurianto.

Menteri Luar Negeri Retno Marsudi ujar manawa pamrentah Indonesia mutusake nglarang kabeh kedatangan lan transit dening wong asing ing Indonesia.

Warga asing sing duwe ijin tinggal lan sawetara kunjungan diplomatis bakal dikecualikake saka larangan kasebut, ujare Marsudi, lan nambahake manawa pamrentah duwe tujuan kanggo ngetrapake peraturan larangan kasebut ing dina Selasa. Pamrentah uga bakal ngiyatake skrining kanggo warga Indonesia sing bali menyang negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov