24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments News Warta Breaking Nigeria Pengumuman Pers Keslametan Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Dewan Pariwisata Afrika ngapresiasi United Bank of Africa

The Dewan Pariwisata Afrika, organisasi internasional, antar-pemerintah internasional pan-Afrika sing didegake kanthi visi kanggo promosi aset pariwisata gedhe ing Afrika minangka alat katalitik kanggo nyipta kekayaan, lapangan kerja lan bawana sing tentrem, bersatu, lan makmur, nalika mromosikake Afrika dadi tujuan pilihan global, wis menehi sumbangan babagan sumbangan kasebut institusi finansial sing paling penting ing Afrika, United Bank of Africa Plc. (UBA)

Nalika negara-negara ing dunya nglawan pandemi global, sing nyebabake ribuan korban jiwa lan ngancam pengayaan jutaan rumah tangga, nutup kabeh lanskap ekonomi global, Bank Umum Afrika UBA, tanggal 26 Maret, 2020 ngumumake intervensi dana $ 14,000,000 (Patbelas Yuta Dolar) sing disumbang kanggo Nigeria lan 19 negara liyane ing saindenging Afrika. Coronavirus saiki ana ing 48 saka 54 negara ing Afrika.

Dewan Pariwisata Afrika nyambut gawe lan ngapresiasi langkah iki amarga ora ana wektu liya kanggo ndhukung upaya pemulihan negara-negara ing Afrika tinimbang saiki.

Dewan Pariwisata Afrika uga nglumpukake dhukungan luwih akeh utamane kanggo industri pariwisata lan pariwisata, bisnis lan UKM ing sektor iki sing paling sukses.

Organisasi kasebut bubar ngluncurake Tim Tugas Pemulihan Pariwisata COVID 19 sing dipimpin dening mantan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-bangsa, Dr. Taleb Rifai. Delegasi sing kuat kaya Presiden ATB lan mantan Menteri Pariwisata Seychelles, Pak Alain St. Ange, Sekretaris Kabinet (Menteri) Pariwisata Kenya, Hon. Najib Balala, mantan Menteri Pariwisata Mesir, Pak Hisham Zazzou miwiti tugas utama kanggo nindakake upaya garis maju, advokasi, kemitraan kanggo pemulihan sektor pariwisata Afrika.

Informasi liyane babagan Dewan Pariwisata Afrika lan cara gabung: www.africantourismboard.com 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.