Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Keslametan Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Waca CEO Singapore Airlines Heartfelt Apology lan Hadiah kanggo Anggota Elite

Waca CEO Singapore Airlines Heartfelt Apology lan Hadiah kanggo Anggota Elite
goh choon phong
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Goh Choon Phong minangka Chief Executive Officer ing Singapore Airlines lan Singapore Airlines Cargo. Dheweke diangkat dadi CEO maskapai kasebut tanggal 3 September 2010. Sadurunge janjian kasebut, dheweke kerja ing grup SIA luwih saka 20 taun kanggo operasi maskapai ing China lan Skandinavia.
Singapore Airlines minangka anggota Star Alliance lan diakoni ing endi wae ing jagad iki minangka salah sawijining perusahaan maskapai utama.

Gangguan penerbangan amarga Coronavirus njupuk alih jagad iki lan ora ngindhari Singapura lan Singapore Airlines. dina iki CEO Goh Choon Phong menehi saran marang kabeh pelanggan SIA kanthi njaluk ngapura lan prospek tulus kanggo mbesuk

Pesene ujar:

Pelanggan sing dihormati,

Muga-muga sampeyan lan wong sing tresnani slamet ing jaman sing luar biasa.

Sawetara, yen ana, bisa mbayangake pandemi global kaya iki minangka negara sawise negara nglarang perjalanan internasional amarga wabah virus. Nalika langkah-langkah ngemot COVID-19 wis dijupuk saka perspektif kesehatan masyarakat, dheweke ngganggu industri maskapai lan menehi kita ing Singapore Airlines kanthi tantangan paling gedhe ing sejarah kita.

Pelanggan lan staf tetep dadi prioritas utama. Prinsip kasebut nyebabake akeh keputusan kita sajrone rong wulan kepungkur nalika nanggapi skala wabah global sing saya tambah, uga akeh penutupan tapel wates sing wis ngilangi lelungan udara.

Kita ngerti manawa sampeyan dipercaya bisa ngasilake pengalaman mabur lan lingkungan sing aman. Pramila kita modifikasi layanan penerbangan kanggo nyuda resiko kanggo para pelanggan lan kru nalika ana ing udara lan nambah prosedur reresik lan desinfeksi ing pesawat uga fasilitas darat kayata ruang SilverKris.

Sanajan kita mbalekake operasi amarga nutup wates, kita ngerti manawa akeh sampeyan lan wong sing ditresnani kudu cepet-cepet mulih. Lan sampeyan dipercaya supaya kita bisa kaleksanan. Mula, sanajan ekonomi operasional sing rusak banget, kita tetep layanan karo kutha-kutha utama anggere bisa.

Kita wis nampa akeh cathetan sing nyenengake saka para pelanggan sajrone sawetara minggu kepungkur. Matur nuwun, tembung apresiasi sing nyenengake wis migunani banget sajrone wektu nyoba iki.

Sanalika, kita uga ngerti manawa akeh ing antarane sampeyan wis kena pengaruh banget saka pambatalan penerbangan gedhe-gedhe. Kula nyuwun pangapunten kanthi tulus amarga iki.

Tim kita wis nampa telpon, pesen, lan email sing durung pernah ana sadurunge sawetara minggu. Nalika nambah kapasitas penanganan ing pusat layanan pelanggan, sawetara operasi pusat kontak ing luar negeri terganggu dening kunci pemerintah. Asile, kita ngerti manawa bisa uga nyebabake sampeyan frustasi lan kuatir. Kita ngormati sabar lan pangerten nalika nindakake kabeh sing bisa kanggo kebutuhan sampeyan, lan nanggapi sampeyan sanalika bisa.

Amarga kahanan sing durung mesthi ana ing wabah COVID-19, nilai bagean tiket sing ora digunakake bakal disimpen minangka kredit penerbangan nalika pesawat dibatalake utawa sampeyan pengin nundha lelungan. Sampeyan bisa nggunakake kredit kasebut kanggo nggawe pesenan anyar wiwit saiki nganti 31 Maret 2021. Kita uga ora mbayar biaya tampil lan ditampilake maneh. Hubungi kita ing kene nalika sampeyan nggawe rencana lelungan sing anyar.

Aku uga pengin nuduhake manawa kanthi otomatis bakal nganyari kabeh status anggota KrisFlyer Elite lan PPS Club sajrone 12 wulan ing pungkasan taun keanggotaan. Iki ditrapake kanggo kabeh anggota sing kadaluwarsa wiwit Maret 2020 nganti Februari 2021. Validitas PPS lan Elite Gold Rewards sing bakal kadaluwarsa uga bakal ditambah nganti 31 Maret 2021.

Iki minangka tandha apresiasi saka kasetyan lan dhukungan sampeyan, sing kita senengi banget nalika kita kerja keras kanggo ngrampungake wabah iki.

Luwih saka 70 taun, SIA wis nemtokake standar kanggo produk lan layanan penerbangan ing industri penerbangan. Masih durung jelas kapan wabah Covid-19 bakal dikendhalekake. Nanging yen wis bener, sampeyan bakal yakin manawa sampeyan bakal siyap nampani sampeyan ing kapal lan ngirim, maneh layanan luar biasa sing sampeyan ngarepake lan wis dingerteni.

Nganti saiki, mangga tetep aman lan sehat.

Kula Sincerely,
Goh Choon Phong
CEO, Singapore Airlines

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.