24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Antigua & Barbuda: Ditutup Ing Jam Kurang 24 Jam

Antigua & Barbuda: Ditutup Ing Jam Kurang 24 Jam
Antigua & Barbuda: Ditutup Ing Jam Kurang 24 Jam
ditulis dening editor

Minangka bagéan saka langkah kanggo nyuda panyebaran virus corona COVID-19 ing negara kembar, Pamrentah Antigua & Barbuda ngetrapake kurfew 24 jam. Jam kerja wajib 7 dina diwiwiti saka jam 12:01 esuk dina Kamis, 2 April (sanalika sawise tengah wengi dina Rebo) nganti tanggal 9 April. Periode wektu iki bakal ditinjau lan bisa uga ditambah.

Ora bakal ana gerakan ing wayah awan dening buruh sing ora penting kajaba mung panganan lan pasokan darurat. Kendharaan pribadi diwatesi kanggo 2 wong. Buruh penting lan liyane kudu terus latihan jarak sosial 6 kaki antarane wong. Masyarakat dibuwang ing papan dununge sajrone jam suwene 24 jam. Protokol kasebut bakal ganti nalika pamrentah mriksa kahanan kasebut karo Menteri Kesehatan lan Kesehatan.

Karyawan disaranake plancongan yen bisa. Kabeh pengadilan bakal dienggo ing pandhuan saka Kepala Hakim / Kepala Majistret. Greja ditutup, upacara panguburan dileksanakake ing pemakaman kanthi maksimal 10 wong sing sedhih, lan pesta ditanggepi. Ora bakal ana acara sosial, kalebu perayaan ulang taun lan ulang taun.

Pusat Medis Mount St. John bakal digunakake kanthi watesan anyar. Pakunjaran ditutup kanggo kunjungan uga omah warga tuwa. Kabeh sekolah bakal tetep ditutup nganti ora diwenehake dening Menteri Pendidikan, Ilmu Pengetahuan lan Teknologi.

At nganyari pungkasan, Antigua lan Barbuda duwe siji kasus virus corona sing dikonfirmasi. Laporan sing diajukake tanggal 17 Maret nuduhake manawa individu kasebut ana ing isolasi dhewe ing omah ing Antigua lan lagi diawasi. Kabeh kontak sing bisa dingerteni sing diduweni wong iki, diselidiki.

Pasukan tugas multi-sektor COVID-19 nasional sing diadegake dening Pamrentah Antigua & Barbuda terus rapat kanthi rutin, kanggo nganalisis kabeh pangembangan internasional lan regional sing ana gandhengane karo coronavirus COVID-19.

Menteri Kesehatan, Kesehatan, lan Lingkungan kerja ing Pan American Health Organisation kanggo nyoba COVID-19 ing pulau kasebut.

Kanggo informasi luwih lengkap lan nganyari babagan COVID-19 lan tanggapan Pamrentah Antigua lan Barbuda, bukak: https://ab.gov.ag/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.