24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Kabar Breaking Malaysia News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Malaysia ngencengi kendala COVID-19

Malaysia ngencengi kendala COVID-19
Malaysia ngencengi kendala COVID-19
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat kesehatan senior Malaysia dina iki ngumumake manawa langkah anyar negara kasebut Covid-19 infeksi katon alon. Pejabat resmi kasebut nyebutake riset dening badan pamikir sing didhukung pamrentah lan nyebabake nyuda epidemi kasebut dadi tekanan sing parah ing gerakan, sing ditindakake pamarentah.

Malaysia duwe jumlah kasus coronavirus paling dhuwur ing Asia Tenggara, kanthi 2,908 laporan infeksi lan 45 tiwas, ujare Reuters. Negara kasebut wis menehi watesan babagan lelungan lan bisnis sing ora penting nganti tanggal 14 April.

Dina Rebo, Malaysia ngencengi larangan kasebut, mbatesi jam operasi kanggo bisnis penting kayata supermarket, layanan pengiriman panganan lan transportasi umum.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov