24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Seychelles mlebu partisipasi pameran pariwisata INDABA

indaba
indaba
ditulis dening editor

Nggunakake kesempatan pameran pariwisata INDABA sing bakal teka ing Afrika Selatan minggu ngarep, Dewan Pariwisata Seychelles, bebarengan karo para pemangku kepentingan dagang lelungan ing pulau kasebut, dijadwalake ngatasi media

Print Friendly, PDF & Email

Nggunakake kesempatan pameran pariwisata INDABA sing bakal teka ing Afrika Selatan minggu ngarep, Dewan Pariwisata Seychelles, bebarengan karo para pemangku kepentingan dagang ing pulau kasebut, dijadwalake ngucapake mitra media babagan pembangunan sadurunge Forum Rute Afrika 2012 sing dijadwalake bakal ditindakake rong wulan 'wektu.

Kanthi Forum Route Africa 2012, Dewan Pariwisata Seychelles lan mitra pariwisata bakal menehi komentar marang media babagan Rapat Dewan 49 Organisasi Pariwisata Regional Afrika Selatan (RETOSA) sing bakal ditindakake ing Victoria, Manajer Regional Dewan Pariwisata Seychelles kanggo Afrika Marsha Parcou wis ujar.

Forum Rute Afrika Ketujuh bakal dianakake wiwit tanggal 8 nganti 10 Juli lan diajab bisa narik kawigaten para profesional pangembangan rute penerbangan saka saindenging Afrika, Timur Tengah, lan sateruse kanggo ngrembug babagan perkembangan paling anyar ing wilayah kasebut lan nggawe potensial lalu lintas udara anyar ing njero lan njaba bawana

Rapat Dewan RETOSA bakal dianakake wiwit tanggal 11 nganti 13 Juli lan dirawuhi dening 14 negara anggota Komunitas Pembangunan Afrika Selatan (SADC).
Seychelles bakal melu lan nampilake pariwisata ing INDABA sing bakal dianakake wiwit tanggal 12 nganti 15 Mei ing Durban. Menteri Pariwisata lan Budaya, Pak Alain St. Ange, lan CEO Dewan Pariwisata, Ibu Elsia Grandcourt, bakal memimpin delegasi perdagangan pulau kasebut.

Registrasi kanggo pesawat kasebut lagi nglumpukake karo sawetara maskapai penerbangan lan bandara sing wis ndhaptar sadurunge registrasi resmi diwiwiti, ujare Menteri Alain St. Ange.

Nganti saiki, maskapai sing ndaftar yaiku Etihad, Emirat, Qatar Airway, Air Seychelles, Arik Air, lan South Africa Airways (SAA). Bandara-bandara Afrika lan dunia sing wis dijadwalake rawuh kalebu Dallas Fort Worth, Copenhagen, Mozambik, Ghana, lan Tanzania.

Rute kasebut minangka forum jaringan internasional utama kanggo industri pangembangan rute penerbangan ing donya, nggabungake para perencana rute maskapai, bandara, lan pejabat pariwisata kanggo ngrembug babagan layanan udara anyar lan sing ana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.