24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Fashion Warta Breaking Hawaii News Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Kepiye cara nggawe topeng rai sing aman saka tas pembersih vakum? Pandhuan langkah demi langkah

Kepiye cara nggawe topeng rai sing aman saka tas pembersih vakum? Pandhuan langkah demi langkah
facemask
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kuwatir babagan COVID-19? Sampeyan kudu topeng rai! Aja nganti ana wong liya sing ngyakinake sampeyan kanthi beda. Topeng rai bisa nylametake nyawane lan nyawane wong liya. Facemask bisa uga dadi tren mode anyar ing wektu sing padha. Facemasks angel ditemokake yen pengin tuku, nanging nggawe ing omah sejatine cepet lan gampang. Luwih gampang banget yen sampeyan duwe tas pembersih vakum sing gampang digunakake.

Walikota ing Los Angeles pengin wong nganggo topeng sawayah-wayah yen kudu metu saka omah kanggo blanja. Dheweke nambahake topeng gawean omah bisa cukup.

Banjur industri plancongan lan pariwisata AS maju kanthi urip aman. Klompok agen perjalanan ora duwe adol adol, nanging dheweke sinau cara nggawe facemasks, lan asring uga disumbang kanggo responden sing pertama.

Luwih saka sewulan Pamrentah lan kesehatan, departemen ora ngandhani manawa ora ana topeng rai sing disaranake nalika lunga saka papan sampeyan kanggo blanja bahan blanja. Pamrentah ngapusi sampeyan amarga ora ana facemask sing cukup ing pasar, malah ora cukup kanggo profesional medis.

Ancaman seperempat yuta wong Amerika sing tiwas amarga Coronavirus menehi inspirasi kanggo wong-wong mau supaya bisa ngalahake dheweke. Profesional kesehatan nyaranake nganggo masker rai. Ing sawetara negara, iki uga sarat ukum.

Miturut artikel sing diterbitake ing Cambridge University Press, tas pembersih vakum duwe saringan sing padha karo topeng bedah. Kita nggawe proses kanggo nggawe topeng rai saka tas pembersih vakum supaya bisa digawe ing omah!

Toko eVacuum nyoba versi alpha topeng rai sing digawe saka tas pembersih vakum saringan sing dhuwur. Kantong pembersih vakum kertas ora disaranake. Topeng iki bisa uga nyedhiyakake cara kanggo nglindhungi awak lan kulawarga nalika ana ing ngarep umum - yen sampeyan kudu lelungan ing njaba omah. Sajrone wektu tantangan, kanthi kekurangan topeng ing saindenging negara lan jagad, kita ngira iki bisa dadi alternatif kanggo ora duwe apa-apa. Bahan tas pembersih vakum iki uga bisa digunakake minangka sisipan topeng kain krasan.

Mangga deleng proses langkah demi langkah babagan cara nggawe topeng rai saka kantong pembersih vakum lan ikatan rambut.

1. Temokake tas pembersih vakum sing efisien, banjur kethok karton. Contone iki, kita nggunakake tas pembersih vakum sing efisien nganggo Electrolux.

potong tas vakum kanggo nggawe topeng rai

2. Potong tas pembersih vakum ing rong lapisan.

3. Lebokake bahan tas ing rata lan potong nganti ukuran Facadker Antiviral Curad, 6 ½ inci nganti 3 ¾ inci. Sampeyan kudu bisa nggawe udakara 5 topeng saben tas pembersih vakum.

entuk 5 topeng saben tas pembersih vakum

 

4. Sabanjure lebokake pancing ing saben sisih kanggo nggawe bolongan supaya sampeyan bisa masang dasi rambut menyang bahan tas.

 

lebokake pancing iwak kanggo nggawe bolongan

 

5. Banjur lebokake dasi rambut sanajan saben bolongan banjur gelung, banjur tarik dasi rambut. Sampeyan uga bisa nyoba nambah pembersih pipa kanggo mencubit ing irung.masang dasi rambut menyang kantong vakum kanggo nggawe topeng rai

 

6. Topeng wis rampung lan siyap digunakake.

 

tas pembersih vakum diowahi dadi topeng rai kanthi dasi rambut

 

Yen sampeyan fashion, iki kalebu video sing nerangake babagan nggawe facemask sing sampurna lan pernyataan mode sekaligus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.