24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dewan Pariwisata Dominica: Pernyataan resmi COVID-19

Dewan Pariwisata Dominica: Pernyataan resmi COVID-19
Dewan Pariwisata Dominica: Pernyataan resmi COVID-19

Temokake Otoritas Dominica ngandhani pamirsa regional lan internasional babagan status industri pariwisata Dominika saiki amarga pandemi COVID-19 coronavirus saiki.

Pelabuhan Entri: Kabeh pelabuhan mlebu ditutup kanggo lalu lintas penumpang nganti luwih diweling. Kayane, ora ana maskapai utawa feri sing beroperasi ing Dominika karo penumpang. Ngelingi karo SRO 13 taun 2020, mung kargo udhara lan laut sing diidini kajaba saka Pesawat, Kapal utawa kapal liyane sing nggawa penumpang ing ngisor iki; (a) Warga Dominika; (b) diplomat penduduk; (c) tenaga medis; (d) wong liya sing berwenang nulis kanthi Menteri sing tanggung jawab kanggo Keamanan Nasional.

Hotel: Properti ditutup utawa ing proses penutupan sementara amarga tamu kabeh wis budhal. Hubungi langsung properti kasebut kanggo entuk update paling anyar.

Yacht: Entuk mlebu ing negara kasebut lan ndudohke offshore ora diidini saiki.

Situs ekowisata: Kabeh (12) situs ekowisata sing dikelola dening Pamrentah Dominika liwat Divisi Kehutanan utawa Menteri Pariwisata ditutup nganti ora diwartakake maneh. Iki khusus kanggo nyuda panyebaran virus ing fasilitas pariwisata sing para pendhaki bisa nggunakake kamar lan kamar interpretasi.

Institusi pendidikan: Kabeh institusi pendhidhikan kalebu pusat perawatan bocah lan prasekolah ditutup tanggal 23 Maret 2020.

Layanan penting: Bank, supermarket, pom bensin, apotek lan fasilitas medis mbukak jam winates ing dina kerja.

Bantuan kanggo Industri: Amarga pengaruh ekonomi sing signifikan sing bakal ditindakake pandemi virus corona ing industri pariwisata, Dominika Hotel lan Asosiasi Pariwisata nganjurake dhukungan fiskal lan liyane saka bank-bank lokal lan pamrentah kanggo anggotane. Menteri Pariwisata, Transportasi Internasional lan Inisiatif Maritim kerja sama karo para pemangku kepentingan ing portofolio kanggo nglumpukake data kanggo ngrewangi pitulungan kanggo sektor pariwisata.

Negara Darurat & Kurva: Efektif tanggal 1 April 2020, Presiden Dominica, Yang Mulia Charles Savarin nerbitake  Aturan lan Urutan Statutori Nomer 15 taun 2020 sing nyelehake pulau kasebut ing Negara Darurat minangka asil saka COVID 19. Dadi, jam kurva ditrapake ing ngisor iki:

  1. Saka 6 sore nganti 6 esuk wiwit tanggal 1 April 2020 nganti 20, 20 April, Senen nganti Jumuah.
  2. Wiwit jam 6 sore dina Jumuah nganti jam 6 esuk dina Senin antarane tanggal 1 April 2020 nganti 20 April 2020.
  3. Wiwit jam 6 sore tanggal 9 April 2020 nganti 6 esuk tanggal 14 April 2020.
  4. Bank, serikat kredit, toko kelontong, supermarket, toko desa, toko roti lan pom bensin bisa tetep mbukak wiwit jam 8 esuk nganti 2 sore dina Senen nganti Jumuah, dene apotek bisa mbukak wiwit jam 6 esuk nganti jam 4 sore Senin nganti Jumuah.
  • Gerakan wong sing ngluwihi jam kurungan mung diidini kerja lan panyedhiya layanan penting (kaya sing wis dijelasake ing SRO 15 taun 2020), kanggo golek perawatan medis sing mendesak, toko bahan makanan, nindakake transaksi perbankan, kanggo ngurus anggota kulawarga, ingon utawa ingon utawa kanggo nggawe konstruksi utawa manufaktur.
  • Papan pangibadah agama ditutup kajaba pesta pernikahan lan panguburan, sing kudu ditindakake kanthi nggunakake pedoman sing ditemtokake sing diterbitake dening Menteri Kesehatan.
  • Kabeh lisensi minuman keras ditangguhkan wiwit tanggal 1 April 2020 nganti 14 April 2020.

Kanggo informasi luwih lengkap ing Dominika, kontak Temokake Otoritas Dominika jam 767 448 2045. Utawa, kunjungi Dominika situs web resmi: www.DiscoverDominica.com, tindakake Dominika on Twitter lan Facebook banjur deleng video ing YouTube.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.