24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Grenada News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Grenada Ing Kunci Gendhakan: Nggawe Respon COVID-19

Grenada Ing Kunci Gendhakan: Nggawe Respon COVID-19
Grenada Ing Kunci Gendhakan: Nggawe Respon COVID-19

Ing dina Minggu 29 Maret 2020, negara pulau Grenada duwe 9 kasus coronavirus COVID-19 sing dikonfirmasi. Kabeh kasus kasus impor utawa impor. Wiwit tanggal 25 Maret, minangka bagean saka pendekatan proaktif kanggo nyegah panyebaran komunitas COVID-19, Grenada ngumumake kahanan darurat sing winates suwene 21 dina. Ing wara-wara kasebut, wong-wong diidini metu saka omah wiwit jam 5 esuk nganti 7 sore kanggo nindakake kegiatan sing wis ditemtokake. Banjur diwiwiti tanggal 30 Maret 2020, negara pulau kasebut nindakake kurfew 24 jam kanggo nyuda panyebaran komunitas COVID-19 sing nggawe Grenada dikunci.

Pamrentah Grenada wis njupuk langkah-langkah proaktif kasebut kanggo njaga warga lan pengunjung ing pulau kasebut. Jam kurungan ditrapake nganti 6 April 2020 ing conto pertama nalika bakal ditinjau.

Grenada nutup tapel wates wiwit tanggal 22 Maret 2020 lan mung penerbangan penumpang kanggo mulihake pengunjung menyang negara asal sing wis diidini mlebu ing Bandara Internasional Maurice Bishop (MBIA). Bangsa kasebut ngucapke matur nuwun banget marang kabeh mitra internasional sing wis ngewangi latihan sing durung pernah ana sadurunge.

Kantor Otoritas Pariwisata Grenada (GTA) saiki ditutup sajrone kahanan darurat wiwit 6 sore tanggal 25 Maret nganti 15 April 2020. Tim ing GTA kerja adoh lan bisa dikontak ing ponsel kerja utawa email perusahaan.

Grenada tetep yakin lan optimis yen langkah-langkah kasebut bakal efektif nglindhungi pulau-pulau kasebut. Dheweke njaluk kabeh wong supaya usaha bebarengan supaya tetep ing omah lan tetep aman. Pamrentah Grenada bakal mriksa kahanan kasebut ing tanggal 15 April 2020 lan menehi update babagan jadwal kanggo nampa pengunjung maneh.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak kaca web Pamrentahan Grenada ing www.mgovernance.net/moh/ utawa kaca Facebook Kementerian Kesehatan ing Facebook / HealthGrenada.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.