Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Warta Fashion India Breaking News Investments News Rilis pers Keslametan Teknologi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Institut Seni lan Desain Vogue terus sinau kursus sajrone Lockdown

Institut Seni lan Desain Vogue terus sinau kursus nalika lockdown
Снимок экрана 2020 04 03 в 10 00 21 esuk
ditulis dening Dmytro Makarov

Para siswa ing Vogue Institut Seni lan Desain terus sinau kursus liwat kelas virtual. Wiwit ngrancang interior nganti ngrancang busana, seni visual nganti ngrancang perhiasan, lembaga kasebut nganakake kelas langsung kanggo para siswa.

Bidang seni lan desain butuh keseimbangan teori lan sesi praktis sing pas ing panjaluk industri. Ngelingi iki, anggota fakultas kanthi strategis nyiapake jadwal kanggo kelas kasebut ditindakake. Dheweke menehi siswa kelas teoretis liwat platform kaya Zoom. Para siswa nindakake sesi praktis liwat video tutorial kang nuduhake proses langkah demi langkah kanggo nggawe macem-macem desain. Kanggo nglacak lan nganalisa sinau lan tuwuhing saben siswa, dheweke terus tes online kanthi rutin.

Siswa diwenehi pambiji praktis liwat desain sketsa lan versi idhe-idhe. Lembaga kasebut uga nyedhiyakake video sing gegandhengan karo saben kursus, lan dokumen referensi kanggo mulang siswa sarjana lan pascasarjana. Anggota fakultas nuntun siswa nalika nggarap proyek lan kasedhiya ing platform digital kapan wae kanggo ngatasi kabeh pitakon lan tantangan para siswa.

Dr. Vijaya Kumar, Kepala Sekolah, Institut Seni lan Desain Vogue, ujar, "Penting banget kanggo siswa nggunakake wektu iki kanthi konstruktif. Saben dina penting lan kita seneng golek dhukungan teknologi sadurunge kanggo kelas sing bakal ditindakake liwat platform digital. Kelas kita wis direncanakake kanthi cara supaya para siswa ora nemoni tekanan sawise kunci dikunci. Kita pinuju menehi pelatihan paling apik kanggo para siswa liwat platform virtual. ”

Ngomong babagan langkah-langkah anyar ing Institut Seni lan Desain Vogue, Nandita, mahasiswa saka Desain Fashion lan Pakaian, ujar, "Kelas virtual wis dadi pengalaman sing hebat. Kita duwe luwih akeh diskusi siji lan siji kelas live anyar iki nggawe kita terus aktif nalika ngunci. Kita seneng sinau saka cara anyar iki. ”

Kanggo maca warta saka India, kunjungi kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.