24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Mesir Breaking News Warta Breaking Ethiopia Warta Fashion Warta Pamrentah Investments Warta Breaking Jordan Kabar Breaking Libya News Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Tunisia Maneka Warta

Pahlawan Afrika: Bellydancer, Popstar, Desainer Mode, Tim Impian Pariwisata, lan Swimmer

Pahlawan Afrika: Bellydancer, Star Pop, Desainer Mode, Tim Impen Pariwisata, lan Swimmer
nglangi
ditulis dening George Taylor

Dewan Pariwisata Afrika wis ana ing jajaran ngarep nalika krisis sing lagi tuwuh iki lagi nyebar.

SKAL, asosiasi industri wisata paling gedhe mesthi ujar manawa pariwisata nindakake bisnis karo kanca-kanca. Pariwisata nyawiji, dudu pamisah. Wong Afrika ngerti iki.

Afrika dadi rikat pengin para pengunjung tetep mulih, mula para turis saka saindenging jagad bisa disambut bali menyang bawana sing apik. Afrika ora sabar ngenteni para tamu bali kanthi mbukak tangan.

Kanggo nggayuh iki, Afrika nggunakake rekomendasi kasebut dening UNWTO matur: "Kanthi nginep ing omah dina iki, sesuk bisa lelungan."

Zimbabwe mung nerbitake video tujuan sing diarani "Ing cathetan sing luwih entheng," negara kasebut lan kabeh bawana bisa dadi bangga. Zimbabwe uga ora sabar ngenteni para tamu bali menyang tujuan sing apik.

Penari perut ing Afrika Selatan tampil kanthi online, sawijining produsen busana ing Libya ngowahi produksi supaya Afrika tetep sehat, lan Dewan Pariwisata Afrika nggabungake tim impian internasional sing kerja keras ing mburi adegan kanggo nylametake industri lelungan lan turisme sing ngasilake dhuwit ing bawana.

Ibu Afrika duwe akeh pahlawan sing bisa didaftar lan dijenengi.

Afrika berkembang minangka bawana sing ngadhepi virus agawe karo kaprawiran saka kidul menyang sisih lor lan saka sisih wétan nganti sisih kulon bawana. Antarane pahlawan kasebut yaiku akeh anggota industri pariwisata lan pariwisata.

Ing pimpinan Dewan Pariwisata Afrika lan mantan Sekretaris Jenderal UNWTO Dr. Taleb Rifai lan Alain St. Ange, mantan menteri pariwisata Seychelles, sawijining pasukan tugas digawe kanggo njaga industri pariwisata lan pariwisata. Ora ana kekurangan minat karo negara-negara lan pemangku kepentingan ing saindenging bawana supaya teratur kanggo nylametake salah sawijining penghasil mata uang paling gedhe kanggo Afrika - Industri Pariwisata lan Pariwisata.

Rifai merekrut tim impian kanggo Pasukan Tugas Afrika. Dheweke kalebu Gloria Guevara, CEO saka WTTC, Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia; Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata kanggo Jamaika lan kepala Pusat Manajemen Ketahanan lan Krisis Global; Louis D'Amore, pangadeg Institut Perdamaian Internasional Liwat Pariwisata; Profesor Geoffrey Lipman, Presiden saka ICTP lan SunX; mantan menteri Pariwisata Mesir Hisham Zazou; Hon. Sekretaris Pariwisata Kenya Kenya Balala; Kepala STEP Dho Young-shim ing Korea Selatan; lan Linda L. Nxumalo, Otoritas Pariwisata Eswatini; ing antarane pimpinan pariwisata penting liyane saka saindenging Afrika. Dheweke didhukung dening Duta Pariwisata Afrika lan anggota Dewan saka luwih saka 40 negara. Kesepakatan kerja sama kasedhiya karo organisasi multi-nasional lan regional ing sektor publik lan swasta.

Pariwisata Afrika butuh dhukungan saka jagad, lan iki bisa uga dadi bisnis gedhe.

Afrika tetep dadi salah sawijining papan paling apik ing dunia kanggo nandur modal nalika krisis. Ing Dewan Pariwisata Afrika siyap nggampangake pitepangan supaya bisa diskusi.

Dewan Pariwisata Afrika didegaké ing 2018 dening Juergen Steinmetz, Penerbit saka eTurboNews sing tetep dadi Ketua pendiri lan CMCO ATB saiki. Sajrone setaun, ing Dewan Pariwisata Afrika tuwuh dadi LSM Afrika pan ing pimpinan Ketua Cuthbert Ncube, CEO Doris Woerfel, COO Simba Mandinyenya, lan Presiden Alain St.Ange.

Samaki Mkuu, seniman sing sadurunge dikenal minangka kolam renang Kenya, Jason Dunford, duwe kolaborasi karo Jus saka Jabali Afrika kanggo ngasilake lagu COVID-19 kanggo mbantu nyebarake "pesen jarak adoh sosial kanggo nylametake nyawa lan uga ngucapake matur nuwun kanggo para profesional medis ing saindenging jagad sing berjuang ing garis ngarep".

Saliyane Dewan Pariwisata Afrika sing ngupayakake industri paling gedhe ing saindenging jagad, ana uga inisiatif hebat liyane. Label mode Libya wis ganti nggawe klambi elegan dadi gaun medis.

L: Foto jas ing koleksi musim dingin Fashion House R: Obat sing nganggo scrub Fashion House
Scrub minangka pangowahan saka klambi gaya biasa sing digawe dening tukang ngaput

Enem wanita lagi njahit kanggo dokter lan perawat ing pabrik sandhangan Fashion House ing ibukutha Libya, Tripoli.

Kabeh padha dadi sukarelawan kanggo makarya, lan sawetara uga turu ing pabrik.

Dheweke wis entuk 50 klambi medis nganti saiki lan saiki lagi kerja ing batch nomer loro.

Relawan Fashion House nggawe scrub kanggo medis ing Tripoli, Libya

Sawijining tuan tanah ing Kenya wis ngandhani 34 wong sing nyewa yen ora prelu mbayar sewa wulan Maret lan April amarga dheweke ngerti pandemi virus corona nyebabake kahanan finansial sing angel.

Michael Munene duwe 28 apartemen ing sisih kulon Nyandarua, lan dheweke mbayar 3,000 dhuwit Kenya ($ 30; £ 23) saben wulan.

Dheweke uga duwe enem unit komersial sing disewa kanthi 5,000 syiling Kenya saben wulan. Yen ora ana sing nyewo, dheweke bakal kelangan luwih saka $ 2,000.

Penari Belly tampil kanggo wong kanthi online

Kinerja Nermine Sfar ditampilake ing ponsel
Wong ngirim pesen Nermine Sfar nalika main

Penari perut Tunisia, Nermine Sfar, wis pamer pamindhahan supaya wong-wong mau tetep ing omah nalika dikepung ing negara Afrika Lor.

Dheweke wis streaming langsung nari saka omah dheweke saben wengi lan mayuta-yuta wong nonton video kasebut ing Facebook ing minggu kepungkur.

Iki diwiwiti sadurunge kunci dikunci - yaiku dina Minggu, 29 Maret, kanggo wong Tunisia - sanajan masarakat nalika semana wis diwanti-wanti supaya tetep ing omah.

Dheweke njuluki kampanye ing media sosial: "Nginep ing omah lan aku bakal nari kanggo sampeyan."

Kayane wis bisa digunakake - biasane atusan ewu nyetel saben sore, lan video saka minggu kepungkur wis ditonton meh rong yuta kaping.

Popstar nyumbang omah minangka pusat karantina

Hamelmal Abate
Hamelmal Abate misuwur wiwit taun 1990an

Bintang pop Ethiopia wis nyumbang villa kanggo digunakake dening wong sing kudu mlebu karantina.

Wulan pungkasan, pamrentah Ethiopia mrentah kabeh sing teka ing negara kasebut dikarantina ing hotel kanthi biaya dhewe sajrone 14 dina.

Pariwisata Zimbabwe ora sabar ngenteni para pengunjung bali menyang negarane sing luar biasa lan nuduhake pesen iki karo jagad potensial pengunjung.

Afrika teka bareng nalika krisis lan wedi banget.

Asring diarani manawa sunar srengenge lan srengenge ing Afrika paling apik ing saindenging jagad. Mungkin amarga Afrika macem-macem, lanskap kebak bukit pasir gurun, alas sing kandel, sabana sing amba, lan dataran sing kebak kewan kewan, lan ora ana sing kaya ndeleng srengenge surup ing pantai tropis. Ana alesan apa wae, nalika wayah sore, bawana sing apik banget iki bakal ninggalake sunar srengenge, lan nalika subuh muter maneh, sampeyan ora pengin pencet tombol tundha!

Pahlawan Afrika kalebu penari perut, desainer mode, lan selebriti pariwisata

The Dewan Pariwisata Afrika pengin Afrika dadi salah sawijining tujuan sing dipilih kanggo jagad iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

George Taylor