Awards Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Apa sampeyan bisa menehi rating resor kabeh kalebu?

Pilih basa sampeyan
Resor Sandal & Pantai: Yen Sampeyan Wis Pesenan sing Saiki, Kita Bakal Nelpon Sampeyan
Sandal & Pantai resort kalebu kabeh penghargaan paling dhuwur

Penghargaan ora mung diwenehake marang sapa wae. Dheweke kudu entuk bathi kanthi kerja keras lan ketekunan. Lan yen penghargaan ngukur kasuksesan resor, resor kalebu kabeh kondhang sing dikenal kanthi jeneng Sandal Resor wis nampa akeh penghargaan lan pengakuan, kaya atusan, supaya ora ana keraguan babagan tingkat kemewahan lan layanan sing disedhiyakake kabeh resort kalebu-plancongan sajrone urip. Preinan sing luar biasa banget, sapisan ing umur dadi ora cukup lan terus-terusan dadi plancongan pilihan.

Sandal ora nggawe konsep kabeh kalebu, nanging wis nyampurnakake. Luwih saka 3 dekade, entuk saben penghargaan resort lan penghargaan ing industri kasebut Sandal liga ing ndhuwur resort liyane sing kalebu kabeh.

Nalika Sandal ora mung sing paling apik ing industri pariwisata, dadi tujuan favorit kanggo Liburan Termasuk® ing ati para pasangan ing saindenging jagad. Ganjaran sandal paling gedhe yaiku kepuasan tamu sing dinikmati, dadi inspirasi para resor kanggo terus nyedhiyakake pengalaman plancongan utama ing Karibia.

Ing ngisor iki minangka penghargaan sing didhukung Sandal Resor All-Inklusif sajrone pirang-pirang taun kepungkur, dheweke entuk stratosfer resor kabeh kalebu pemenang penghargaan.

World Travel Awards

World Travel Awards didegaké ing taun 1993 kanggo tujuan nyata ngakoni lan ngrayakake prestasi ing kabeh bidang industri pariwisata lan pariwisata ing saindenging jagad. Saben kampanye pamilih milih ewonan profesional lelungan ing saindenging jagad ing luwih saka 160 negara. Sandal wis dijenengi Perusahaan Inklusif Umum ing Dunia suwene 24 taun berturut-turut, ing antarane pirang-pirang Penghargaan Travel Dunia sadawane taun.

EarthCheck

EarthCheck minangka klompok penasihat lan benchmarking ilmiah terkemuka ing jagad kanggo lelungan lan pariwisata. Wiwit taun 1987, dheweke ngrewangi bisnis, komunitas lan pamrentah supaya bisa tujuan sing resik, aman, sejahtera lan sehat sing bisa dikunjungi para turis, manggon, kerja lan dolanan. Dheweke ngerti manawa apa sing apik kanggo planet iki uga kanggo bisnis. Lima properti Sandal dianugerahi Sertifikasi Master.

Kepulauan

Pamaca pulau seneng resor kabeh kalebu. Amarga editor lan pembaca wis mriksa pirang-pirang atus resor kabeh kalebu taun, dheweke ngerti siji utawa rong bab apa sing nggawe resor kabeh kalebu. Para ahli kasebut nduweni peringkat telung resor pulau paling apik ing 12 kategori adhedhasar penawaran sing luar biasa, saka pilihan panedhaan paling apik lan bar keren nganti suite mewah lan layanan butler sarung tangan putih. Sandal wis menang akeh penghargaan sing nuduhake sebabe sing paling apik: fasilitas sing kalebu paling apik, paling apik kanggo pasangan, kolam renang paling apik, kamar paling apik, Bungalow Atas Tenan, Best Butler Servicer, lan Best Bar.

USA Dina iki 10 Penghargaan Pilihan Pembaca Paling Apik

10Best.com, nyedhiyakake pangguna kanthi lelungan konten wisata asli, ora bias, lan pengalaman, sing bisa dideleng lan dideleng, lan restoran kanggo tujuan utama ing AS lan saindenging jagad. Intine yaiku tim ahli wisata lokal: klompok sing wis lelungan lan pendhidhikan kanthi apik sing ora mung ahli ing bidange - lan kutha-kuthane - nanging mbedakake miturut cita rasa. Para ahli lokal kasebut manggon ing kutha sing ditulis, kanthi konten sing terus dianyari. Lapangan Golf Sandals Emerald Bay dijenengi Kursus Golf Karibia Terbaik taun iki, 2020, lan ing 2017, loro resor nggawe dhaptar 10 Resor Karibia Terbaik, yaiku Sandals Royal Plantation lan Sandals LaSource Grenada Resort & Spa.

Padi

Organisasi pelatihan nyilem scuba paling gedhe ing dunya ngurmati prestasi Sandals Resorts International luwih saka 100,000 sertifikasi PADI ing Beaches and Sandals Resorts wiwit keanggotaan perusahaan karo PADI diwiwiti ing taun 1997. Penghargaan kasebut uga ngakoni kontribusi sing ora bisa ditandingi kanggo pendhidhikan nyilem ing saindenging Karibia. Sandals Resorts pikantuk Penghargaan Prestasi Luar Biasa taun kepungkur ing taun 2019.

Anugrah Travvy

Anugrah Travvy tahunan, sing disedhiyakake dening travAlliancemedia, ngakoni standar kaunggulan paling dhuwur ing industri saiki lan ngurmati perusahaan lelungan, produk lelungan, agensi perjalanan lan tujuan kanggo prestasi sing luar biasa. Bebungah kasebut wis pirang-pirang taun suwene: Rantai Hotel Best - All Inclusive; Pernikahan Tujuan Resor All-in paling apik; Resor Dewasa / Pasangan All-in paling apik, Karibia / Bahama; Resor Mewah All-in paling apik, Karibia / Bahama; Resor Wedding Destinaton paling apik, Karibia / Bahama; Resor Mewah All-in paling apik, Karibia / Bahama; Rantai Hotel Mewah Paling Apik; Resor Bulan Madu Paling Apik; Resor paling apik ing Karibia; Eksekutif Resor All-Inovatif sing Paling Inovatif; Hotel / Resor Romantis Paling apik ing Karibia; Hotel / Resort Keluarga Terbaik ing Karibia; lan Rantai Resor All-in Best, kalebu sawetara jeneng.

Akademi Ilmu Perhotelan Amerika

International Star Diamond Award minangka salah sawijining lambang prestisi paling prestisius kanggo industri lelungan. Nominasi rutin diajukake dening para turis jagad lan profesional industri lan disempurnakake dening Dewan Pengawas adhedhasar komitmen nomine kanggo kaunggulan kemewahan lan layanan ing kategori lan klasifikasi spesifik industri, kalebu keramahan, sikap, kualitas lan kebersihan. Ing kene penghargaan kasebut kalebu Bintang, lan Sandal wis menang akeh penghargaan wiwit pirang-pirang taun wiwit Lima Bintang nganti Nenem Bintang lan uga Diamond Bintang Enam Bintang.

Sertifikat Keunggulan TripAdvisor®

Sertifikat Keunggulan saka TripAdvisor® mung diwenehake kanggo perusahaan sing terus-terusan entuk review wisatawan sing luar biasa ing TripAdvisor®, komunitas plancongan paling gedhe ing saindenging jagad. Prestasi luar biasa kasebut nuduhake komitmen sing terus-terusan kanggo nyedhiyakake tamu lan layanan sing unggul ing saindenging Karibia. Sertifikat Keunggulan akeh banget kanggo dietung sandal uga minangka salah sawijining 25 Hotel Paling Romawi ing Karibia.

Anugrah Magellan Mingguan Plancongan

Saka desain nganti pemasaran nganti layanan, Travel Weekly Magellan Awards ngurmati sing paling apik sajrone lelungan lan menehi salam marang para profesional plancong sing pinunjul. Entri ditampa saka organisasi lelungan elit lan profesional ing saindenging jagad, sing nampilake karya sing luar biasa. Sandal resor kabeh kalebu akeh penghargaan Silver lan Gold ing kabeh babagan Mewah nganti Kasetyan nganti Ramah Lingkungan lan liya-liyane.

Award TravelAge West WAVE

Anugrah TravelAge West WAVE (Votes of Excidence of Agents Barat) minangka perayaan kaunggulan produk pariwisata, layanan lan tujuan. Saben profesional agen perjalanan lan pamiarsa TravelAge West milih sing paling apik saka dhaptar panampa penghargaan Editor's Choice sing dipilih sawise ditinjau kanthi tliti dening Kepala Editor RedA TravelAge lan tim editorial. Metode kajian kalebu analisis produk, kunjungan ing situs, survey klompok agen perjalanan sing dipilih lan riset online. Sandal wis entuk 17 penghargaan ing taun-taun pungkasan saka TravelAge.

Penghargaan Pilihan Wisatawan TripAdvisor®

Penghargaan Choice Wisatawan®® taunan adhedhasar jutaan ulasan lan pendapat saka para wisatawan ing saindenging jagad sing kalebu luwih saka ewonan hotel. Dheweke ngenali properti sing paling apik ing saindenging jagad ing pirang-pirang kategori mulai saka Hotel Top, Mewah, lan Bargain, nganti Layanan, Hotel Kecil, lan B & B lan Penginapan. Properti sandal menang penghargaan kanggo Top 10 lan Top 25 ing kategori sing kalebu Resor All-in ing Karibia, Resor Mewah ing Karibia, Hotel Romance, Hotel ing Karibia, lan Hotel kanggo Layanan.

Penghargaan Jaminan Mutu Vacations MLT

Penghargaan Jaminan Mutu ngakoni klompok eksklusif hotel lan resort sing entuk skor kepuasan pelanggan 99%, lan pangiriman kinerja produk 99%. MLT Vacations nggunakake penghargaan iki kanggo mbedakake hotel sing duwe nilai paling dhuwur. Penghargaan Jaminan Mutu wis dimenangake dening pirang-pirang properti Sandal saben taun ing sawetara taun pungkasan.

Plancongan + Penghargaan Terbaik Dunia

Travel + Leisure Hotel Terbaik di Dunia nggambarake hotel paling dhuwur ing saindenging jagad, kaya sing dipilih dening para pamaca Travel + Leisure. Pirang-pirang taun, Sandal dijenengi Top 25 Hotel ing Karibia, Bermuda, lan Bahama uga Top Hotel Spa ing Karibia kaping pirang-pirang.

Pusat Penerbangan

Flight Center USA minangka salah sawijining perusahaan konsultasi plancongan paling misuwur ing dunya sing nawakake saran lan layanan plancongan plancongan, lan uga ngajeni para pemimpin industri saben taun. Survei dikirim menyang kabeh Agen Perjalanan Liberty, karyawan Solusi Travel FCm, agen reservasi GOGO, lan kabeh staf Pusat Penerbangan ing kantor pusat. Ing kene maneh, Sandal resor kabeh kalebu akeh penghargaan paling apik kalebu Honeymoon Resort, Rantai All-Inklusif, Layanan Pelanggan, Hotel Mewah, lan Program Pelatihan Agen Perjalanan.

Pilihan Pamaca Tahunan Condé Nast Traveller

Luwih saka 25 taun, Penghargaan Pilihan Pembaca Condé Nast Traveler wis ngakoni hotel paling apik ing donya, kapal pesiar, lan maskapai liwat survey sing rampung dening para pamaca sing duwe pengalaman. Saka Penghargaan Pilihan Pembaca nganti Resor Top ing Karibia lan Resor Top ing Atlantik, Sandal menang saben taun suwene.

PADI Green Star Award

Penghargaan penghargaan bergengsi kasebut diwenehake marang PADI Dive Centers and Resorts sing entuk Green Star Award kanthi nduduhake dedikasi kanggo konservasi ing macem-macem fungsi bisnis kayata: konservasi banyu, panggunaan energi, lsp. Kabeh Resor Sandal wis menangake PADI Green Star Penghargaan

Majalah Travel + Majalah Leisure 500 Paling Ndhuwur ing Dunia

Kompilasi tahunan Travel + Leisure saka 500 hotel paling dhuwur ing saindenging jagad sing dipilih karo para pamiarsa. Ing kene, Sandal wis dijenengi Hotel Best World, Karibia, maneh, saben taun, dadi resor.

Bebungah Best Honeymoon

Saben taun, majalah Brides nawakake para pamiarsa para ahli kanggo milih tujuan sing apik ing saindenging jagad. Pilihan pungkasan ditampilake ing formulir dhaptar ing majalah bulanan. Maneka warna Sandal Resorts wis diwenehi penghargaan kanggo kene wiwit pirang-pirang taun, kalebu Merek Resor All-In Top, Resor Top ing Karibia, Resor All-In Top, lan liya-liyane.

Hotels.com

Pemenang 'Ditresnani Tamu' diwenehake kanggo properti sing nyedhiyakake layanan tamu sing apik banget kanthi rating luwih saka 4 saka 5. Sandal Negril, Sandals Barbados, Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Pulo Offshore, lan Sandals Emerald Bay Golf, Tennis & Spa Resort kabeh wis dijenengi 'Disayangi Para Tamu.'

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.