Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Pitakonan News wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Ratu Elizabeth II nerangake Sejatine Coronavirus menyang Wong Inggris: Transkrip & Video

Hotel Inggris: Wiwitan wiwitan ing kuartal pungkasan taun 2019
Hotel Inggris: Wiwitan wiwitan ing kuartal pungkasan taun 2019
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Meh ora ana sing ok ing Inggris. 47,806 kasus Coronavirus, kalebu 5,903 kasus anyar, 4934 subjek Inggris tilar donya, dina iki kalebu 621 dina iki. Nomer iki bisa uga sithik banget amarga mung 195,524 wong sing dites COVID-19, sing dadi mung 2,880 saben yuta.
Ekonomi kasebut lagi nemoni masalah, industri pariwisata lan pariwisata ora ana maneh.

Inggris lagi perang, gabung ing saindenging jagad. Musuh umum yaiku Coronavirus.

Perdhana Mentri Britania Boris Johnson didiagnosis kena virus corona pungkasan wulan. Dina iki dheweke dirawat ing rumah sakit kanggo nyoba. Ing jabatan kasebut, pejabat nyritakake: Iki minangka langkah pencegahan, amarga Perdana Menteri terus ngalami gejala virus corona terus-terusan 10 dina sawise dites positif kanggo virus kasebut.

Nginep ing omah utawa dicekel: Inggris terus dikunci 3 minggu
Perdana Menteri Inggris, Boris Johnson

Dina iki, Ratu Elizabeth sing umure 93 taun nggawe pernyataan langka marang para subyek. Elizabeth II minangka Ratu ing Inggris lan wilayah Komanwel liyane. Elizabeth lair ing London, anak kaping pisanan saka Adipati lan Putri ing York, banjur dadi Raja George VI lan Ratu Elizabeth, lan dheweke dididik kanthi pribadi ing omah. Dheweke lair tanggal 21 April 1926.

Beda karo umume politisi lan pimpinan dunia, Ratu jujur ​​karo bangsane sing menehi pesen sing jelas.

Transkrip kasebut: Ratu Elizabeth II ing Coronavirus

ratu elizabeth
Ratu Elizabeth II

Ratu Elizabeth II:
Aku ngomong karo sampeyan nalika aku ngerti minangka wektu sing saya tantangan, wektu gangguan ing urip negara, gangguan sing nyebabake sawetara wong, kasusahan finansial kanggo akeh, lan owah-owahan gedhe banget kanggo urip saben dinane. kabeh Aku pengin matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing garis depan NHS, uga petugas perawatan lan wong-wong sing nindakake peran penting sing tanpa kendhali nglanjutake tugas saben dinane ing njaba omah kanggo ndhukung kita kabeh. Aku yakin manawa bangsa bakal melu aku lan njamin manawa apa sing sampeyan lakoni wis dihargai, lan saben jam kerja sampeyan, kita bakal nyedhak bali menyang jaman sing luwih normal. Aku uga pengin matur nuwun kanggo sampeyan sing tetep ing omah, saengga mbantu nglindhungi wong sing rentan, lan nylametake akeh kulawarga rasa lara sing wis dirasakake dening wong-wong sing wis ilang wong sing dikasihi.


Bareng kita ngatasi penyakit iki, lan aku pengin negesake manawa manawa kita tetep setya lan mantep, mula kita bakal bisa ngatasi. Muga-muga ing taun mbesuk, kabeh wong bisa bangga menehi tanggepan babagan tantangan iki, lan wong-wong sing bakal ngetutake kita bakal ujar manawa wong-wong Inggris ing generasi iki padha kuwat, kaya atribut disiplin diri, sepi, tekad sing apik, lan duwe perasaan isih bisa negesake negara iki. Bangga babagan sapa sejatine kita dudu bagean saka jaman biyen, iki nemtokake saiki lan masa depan kita.

Wayahe nalika Inggris wis teka kanggo ngucapake perawatan lan para pekerja penting bakal dikenang minangka ekspresi semangat nasional kita, lan pralambange bakal dadi pelangi sing digawe bocah-bocah. Ing saindenging Persemakmuran lan ing saindenging jagad, kita nate weruh crita nyenengake wong liya kanggo mbantu wong liya, yaiku liwat ngirimake bingkisan lan obat-obatan, mriksa tanggi, utawa ngonversi bisnis kanggo mbantu upaya kasebut. Lan sanajan ngisolasi awake dhewe kadang-kadang angel, akeh wong saka kabeh agama lan ora ana sing nemokake manawa ana kesempatan kanggo alon-alon, ngaso lan mikir ing pandonga utawa tapa.

Iki ngelingake aku babagan siaran pertama sing dakkirim ing taun 1940, dibantu dening mbakyuku. Kita minangka bocah ngobrol saka kene ing Windsor marang bocah-bocah sing wis dievakuasi saka omah lan dikirim kanggo keslametan dhewe. Dina iki, sepisan maneh, akeh sing bakal ngrasakake pisah karo wong sing dikasihi, nanging saiki, kita ngerti sejatine perkara sing bener. Nalika kita wis ngadhepi tantangan sadurunge, masalah iki beda. Wektu iki, kita gabung karo kabeh negara ing saindenging jagad ing upaya umum. Nggunakake ilmu pengetahuan sing maju lan karep naluri kanggo mari, kita bakal sukses, lan kesuksesan bakal dadi duweke kita kabeh. Kita kudu ngrasakake kepenak yen isih bisa nahan maneh, dina sing luwih apik bakal bali. Kita bakal bareng kanca maneh. Kita bakal bareng kulawarga maneh. Kita bakal ketemu maneh.

Nanging sapunika, kula ngaturaken matur sembah nuwun kagem panjenengan sedaya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.