Dewan Pariwisata Afrika Airlines Warta Breaking Travel Warta Breaking Kamerun Jerman Breaking News News wong Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Penumpang Sakit dipeksa mlebu United Airlines saka Frankfurt menyang Newark dening Polisi Federal Jerman

Penumpang Sakit Dipeksa ing United Airlines saka Frankfurt menyang Newark dening Polisi Federal Jerman
lele
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sawetara ing jagad wisata lan pariwisata global ngarani dheweke Miss Kamerun. Francoise Kameni ora mung Wakil Presiden Baseball lan Softball Federasi Kamerun lan anggota Federasi Softball Internasional, nanging dheweke uga dadi pimpinan paling misuwur ing Kamerun ing industri pariwisata Afrika. Francoise minangka duta besar kanggo Dewan Pariwisata Afrika lan wis dadi eTurboNews duta besar merek Kamerun 20 taun.

Wis pirang-pirang taun Francoise katon ing acara industri plancongan ing saindenging jagad.

Dheweke lunga saka Kamerun ing awal Maret menyang Berlin, Jerman kanggo melu pameran dagang ITB. Sayange, ITB dibatalake amarga Coronavirus nalika dheweke lunga saka Douala.

Francoise manggon 2 dina ing Berlin lan terus menyang New York kanggo mbantu Kedutaan Besar Kamerun kanggo proyek kasebut. Dheweke dipesen kanggo bali menyang Kamerun tanggal 19 Maret. Penerbangane dibatalake amarga COVID-19 lan dheweke macet ing New York luwih saka 2 minggu.

Rungokake crita luar biasa sing dicritakake Francoise eTurboNews nalika kepengin weruh wilayah transit ing FRAPORT.


Kedutaan Besar Kamerun ngatur penerbangan ngluwari para wargane saka Paris menyang Douala tanggal 17 April. Francoise ngenteni pirang-pirang jam ing telpon saben dina nalika ing New York. Pungkasane, United Airlines memesan dheweke ing penerbangan Lufthansa saka New York menyang Paris liwat Frankfurt tanggal 4 April.

Lufthansa numpak dheweke ing New York nalika Francoise nyedhiyakake visa Schengen kaping pirang-pirang sing diterbitake dening Kedutaan Besar Prancis ing Douala.

Nalika mlebu ing 9.30 esuk ing Frankfurt ing dina Minggu esuk lan pengin pindhah menyang pesawat Lufthansa menyang Bandara Paris Charles de Gaulle, Polisi Federal Jerman nolak mlebu amarga ana watesan wates Coronavirus.

Polisi Jerman mriksa karo panguwasa Prancis lan ora entuk pandhuan sing jelas, mula dheweke mrentah Ibu Kameni supaya 23 jam ing wilayah transit sing sepi ing Bandara Internasional Frankfurt. Ora ana panganan, nanging dheweke bisa entuk segelas banyu kanggo nginep ing bandara 24 jam

Petugas polisi Federal Jerman ngandhani eTurboNews: "Aku nuwun sewu banget marang wanita kasebut, nanging tanganku diikat. Batas kita ditutup, lan Lufthansa mesthine ora nate nampani dheweke mlebu ing New York, dina Jumuah. Penerbangan Lufthansa mung penerbangan ngluwari siji arah kanggo wong Jerman supaya mulih. ”

eTurboNews tekan Lufthansa, nanging nganti saiki durung ana tanggepan.

Francoise wiwit lara nalika ana ing FRAPORT lan njaluk dhokter menyang dina Minggu. Ora ana dokter sing kasedhiya lan dheweke berjuang supaya waspada.

Pungkasane jam 10 esuk Senin esuk dheweke dikawal karo Polisi Federal Jerman menyang penerbangan United Airlines 691 lan nuli lunga saka Frankfurt jam 11.20 esuk menyang Newark, New Jersey.

Ora jelas manawa dheweke bakal mlebu ing Amerika Serikat ing Newark. Amarga dheweke ora dijaluk status kesehatan nalika nolak AS ing dina Jumuah, dheweke ora dijaluk sawise mlebu ing Frankfurt, lan maneh ora ditakoni nalika mlebu pesawat menyang Newark, mesthine Francoise ora nggawa COVID-19 .

eTurboNews nelpon United Airlines sadurunge dheweke budhal kanggo menehi tandha marang maskapai babagan kemungkinan ancaman kasebut. Agen ing pusat panggilan Chicago kasebut marang eTN ora ana sing bisa ditindakake.

Informasi sing diwenehake menyang Francoise dening Polisi Federal Jerman ing Bandara Internasional Frankfurt. Francoise kepeksa mlebu dokumen kasebut. Dokumen kasebut ana ing basa Jerman, nanging penumpang ora ngomong basa Jerman.


 

Kedutaan Besar Kamerun nyedhiyakake konfirmasi marang pihak berwenang Jerman lan Prancis babagan penerbangan penyelamat sing njaluk ditampa dheweke menyang Prancis, mula dheweke bisa nyekel pesawat kasebut

 

 

saiki, Francoise mlebu ing United Airlines tumuju saka Frankfurt menyang Newark, New Jersey supaya terdampar maneh ing Amerika Serikat.
Dheweke bisa menehi tandha babagan menteri luar negeri ing Kamerun kanggo mbantu pihak berwenang AS.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.