24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Education Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Italia Breaking News News Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kepepet ing Roma: Wartawan eTN Mario Masciullo bakal mangsuli pitakon online sampeyan

Kepepet ing Roma: Wartawan eTN Mario Masciullo bakal mangsuli pitakon online sampeyan
mario2

Mario Masciullo wis dadi wartawan kerja bareng eTurboNews meh 20 taun. Mario iku wong Italia asli lan biasane lelungan ing Italia lan jagad iki.

Suwene wulan kepungkur, Mario kepepet ing apartemen ing Roma nyoba adoh saka Coronavirus.
Sesuk kasempatan kanggo eTurboNews para pamiarsa lan anggota platform sosial BUZZ kanggo ngobrol karo Marion babagan format video lan obrolan anyar eTN kanthi kerja sama buzz.lancaran

  1. Maca dhisik kudu nggawe profil gratis ing buzz.lancaran
  2. Ndhaptar kanggo melu ing iki utawa webinar gratis liyane www.travelnewsgroup.com/events

Partisipasi bisa kanthi nyata, utawa rekaman bisa diwenehake sawise kedadeyan kasebut

Selasa, April 7, 2020

  • 8.00 esuk Hawaii
  • 11.00 California
  • 14.00 pm New York USA
  • 19.00 WIB UK, Irlandia
  • 20.00 WIB Jerman / Afrika Kidul
  • 21.00 pm Israel / Yunani / Moskow, Rusia, Arab Saudi
  • 22.00 WIB UAE
  • 23.30:XNUMX India
  • Thailand 1.00 esuk (8 April)
  • Hong Kong 2.00 esuk (8 April)
  • Korea / Jepang: 3.00 esuk (8 April)
  • Sydney, Australia, Guam 4.00 esuk (8 April)
  • Selandia Baru 6.00 esuk (8 April)
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.