24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel News wong Pengumuman Pers Rilis pers Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Webinar SaferTourism Gratis kanggo Darurat Coronavirus karo Dr. Peter Tarlow lan Abigail Spiegelman

petertarlow2
petertarlow2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Safertourism.com wis suwe dadi pimpinan penjamin pariwisata. Presiden Dr. Peter Tarlow wis dadi veteran ing industri pariwisata, konsultasi keamanan lan keamanan global.

Sesuk Dr. Tarlow bakal gabung karo Abigail Spiegelman ing webinar umum kanggo ngrembug babagan sabanjure lelungan lan pariwisata.
Pembaca eTN lan sing ndaftar ing platform Media Sosial Industri Plancongan buzz.lancaran bisa melu gratis, utawa kabeh wong bisa ngetutake Livestream ing Facebook.

Spiegelman nggayuh gelar Master of Professional Studies saka Universitas Georgetown ing Manajemen Darurat lan Bencana nalika jabatan jabatan lengkap karo Sekolah Kesehatan Umum Texas A & M.

Informasi liyane babagan cara gabung www.travelnewsgroup.com/events

Webinar dijadwalake jam 7.00 sore EST tanggal 7 April.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.