Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Bebas saka Coronavirus yaiku 15 Negara kalebu 10 Negara Pulo

15 negara bebas saka Coronavirus, kalebu 10 Negara Kepulauan
tuvalu
Avatar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Negara-negara endi wae sing durung duwe virus corona - lan apa sebabe lan Napa? 15 negara ing Afrika, Asia, lan Wilayah Pasifik ora kena infeksi COVID-19.

Isolasi lan ora ana Pariwisata bisa dadi kunci kanggo negara-negara sing ora dadi korban epidemi virus corona sing kacathet ing 209 negara lan wilayah.

Kanthi 1,364,566 kasus sing dilaporake Coronavirus lan 74,697 wong sing tiwas, isih ana 15 negara ing 3 bawana ing donya sing ora nglaporake kasus virus mematikan kasebut.

9 saka 15 negara minangka negara-negara pulau ing Samodra Pasifik. Iki bisa uga nuduhake isolasi minangka cara paling apik kanggo njaga virus kasebut ora ana ing njaba. Muga-muga, tujuan kaya Hawaii bisa sinau lan ora ngidini penerbangan teka saka USmainland utawa Asia.

Sawetara negara liyane kalebu Korea Lor, Tajikistan utawa Turkmenistan minangka negara sing dikenal dadi terisolasi lan ora misuwur amarga turisme nyebar.

Nganti saiki, negara-negara ing ngisor iki bebas saka COVID-19

  • AFRICA
    Comoros
    Lesotho 

    ASIA

  • ASIA TENGAH
    Tajikistan
    Turkmenistan
  • ASIA UTARA
    Korea Utara 
  • TIMUR TENGAH
    Yaman
  • SEGARA PASIFIK
    Kiribati
    Kepulauan Marshall
    Micronesia
    Nauru
    Palau
    Samoa
    Kapuloan Solomon
    Tonga
    Tuvalu

Nalika perang jagad karo virus corona lan akeh negara ora dikunci, Turkmenistan nganakake rapat umum kanggo muter Dina Kesehatan Dunia ing dina Selasa.

Negara Asia Pusat nyatakake yen isih ana kasus koronavirus. Nanging apa kita bisa dipercaya tokoh sing diwenehake dening pamrentah sing misuwur kanthi censorship?